Sidste år var jeg på en spændende og bæredygtig rejse…

Min “Time hop” app fortæller mig at det idag, er 1 år siden at jeg vågnede i Deventer, Holland i en skøn Auping seng, faktisk den bedste seng jeg til dato har sovet i, og netop skulle på besøg på Aupings bæredygtige fabrik og høre meget mere om deres fantastiske mission for bæredygtighed. Læs eller genlæs, meget mere om det lige her og  lige her.

En dag, så må vi få råd til sådan en, drømme er vigtigt at have ik?

App’en fortæller mig faktisk også;

at jeg for 2 år siden var på Tenerife med Molly My.

at jeg for 3 år siden var i London (med arbejdet)

at vi for 4 år siden på vej til Thailand med en lille bitte Molly My på knap 10 uger

at for 7 år siden var på vej til Madrid, for at fejre min 30 års fødselsdag

Marts er åbenbart en rejsemåned for mig, men der er vist noget med at jeg ikke rigtig gider være hjemme til min fødselsdag (som jo er på tirsdag) i år nøjes jeg dog med Kulhuse 😉

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.