Inspiration til børneværelses "kunst" ♡

Sunde milkshakes

I læste måske mit indlæg tidligere, lige her, om det med fredagsslik uden “slik”?

En af de ting som vi også kan finde på at lave til fredagsslik er “milkshakes” eller det er egentlig smoothies, men for Molly My hedder det milkshakes, også selvom der er lidt langt til den rigtige udgave med is og sukker.

Disse er lavet på frosen frugt og vanilje yoghurt eller vanilje soyamælk. Enkelt og lækkert, der er for det meste en frosen banan i også, den udgør det søde sammen med vaniljen.

Denne udgave er med banan, blåbær, jordbær og lidt mango. Tilsat vanilje yoghurt. Og man vil have den tyk eller tynd, er lidt en smagssag, prøv jer frem :-)

Jeg fryser selv frugten ned i mindre poser, så der lige er til en portion i blenderen. Og gerne ekstra modne bananer, vi er ikke så vilde med dem, når de er så modne, men til smoothies / milkshakes er de perfekte.

Ellers prøv min banankage (opskrift lige her) den er også god til de modne bananer og igen i bedste “stop madspild”  stil ❤️

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

 • Christine

  Vildt og skønt, at hun “hopper” med på den. Det var ikke blevet accepteret (af frøkenen på 5år), som fredagsslik herhjemme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michala

   Det holder nok heller ikke forevigt, men det hænger nok sammen med at hun endnu ikke kan li slik ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til børneværelses "kunst" ♡