Tunge fødselsdagstanker

Jeg havde fødselsdag igår, en dag som startede tidligt (og lidt tungt) med at Molly My allerede stod ved min seng med flag og smil kl. 05.45, ALT for tidligt, både for hende, Søren og jeg! Men oppe var vi og dagen måtte jo igang, tidligt eller ej.

Hun har virkelig glædet sig til min fødselsdag, måske også derfor at jeg jo allerede fik min fødselsdagsgave fra hende for flere uger siden (en smuk perleplade, hun havde lavet i børnehaven).
Så nu der ikke var flere gaver, at give, så gik hun med Søren ind på værelset og pakkede nogle af hendes små tasker ind til mig, jeg havde jo ikke så mange, blev der sagt ;-)

Dagen fortsatte det lidt tunge og trætte tema, da vi senere så læste om hvad der var sket i Bruxelles, og igen blev min verden kold og svær, i forhold til at det er her min datter, Molly My skal vokse op, jeg har det så svært ved det og ved også at vi jo desværre ikke har set det sidste.

Sådanne dage har man (jeg) bare lyst til at lukke øjnene og gå i seng igen. Men det kan man jo ikke, det går ikke væk (desværre) og nu havde Molly My jo glædet sig sådan til at fejre mig, kun hende, fordi Søren skulle arbejde.

Hendes glæde blev dog kort, da jeg fortalte at Mette og Sally Sne skulle med os i sommerhuset og hygge.

Nej mor!! Det er mig der skal fejre dig og lave kage og hygge!!

Jeg anede ikke at det betød så meget for hende, men sur det var hun og faktisk var dagen ret træls, vi fik da hygget, men med en sur 4 årig, så er det lidt op af bakke ;-)

Der kan opstå mange små konflikter sådan en dag, kan jeg godt afsløre.

Dagen sluttede dog, for mit vedkomme, med en kontakt til en tæt veninde som jeg ikke havde talt med længe og en lang telefon snak med min far, vi kan tale i telefon sammen længe.

To ting, som gjorde mig glad og gjorde at jeg trods alt, gik i seng med et smil på læberne.

37 år er okay! ❤️

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *