Lær at tegne, for både børn og voksne

thumb_IMG_1227_1024

thumb_IMG_1234_1024

Sponsoreretindlæg

Husker i mit tidligere indlæg om MinBio, og vores brug af den gode børne streaming tjeneste? Ellers så se/ gense det, lige her.

MinBio er så meget mere end “bare” tegnefilm mm, den er som nævnt også fyldte med forskellige læringsvideo’er og flere af dem, er et kæmpe hit hjemme ved os, nemlig “Lær at tegne” filmene, der er flere forskellige, og vi har prøvet dem alle. Både børn og voksne kan have glæde af dem, og så er de hyggelige at lave sammen.

De går lidt hurtigt, men det er lige meget, vi ser dem bare igen og igen. Først begynder vi altid lige med at se dem hele igennem inden vi starter på tegningen, så ved man ligesom hvad der kommer. Og Molly My er klar med at lave cirklerne eller hvad hun lige føler for i de forskellige steps man kommer i gennem.

I bør bestemt prøve dem, de er ret fine og hyggelige 🙂 Find MinBio, lige her, og husk at der er mulighed for at prøve det for 1 kr. i 14 dage.

 

Indlægget er sponsoreret af MinBio.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.