Det uperfekte i det perfekte ♡

Kender i det uperfekte i det perfekte? Jeg gør! Vi får så tit skudt i skoene, at vi bloggere er for “lyserøde” og perfekte i vores udtryk og fremstilling på blogs.

Og senest igår fik jeg lidt høvl, da jeg vist dette billede, med lidt smugkig fra Molly My’s nye sommerhusværelse, at det var for pænt og koordineret til et sommerhus.

Hvordan kan noget være for pænt?

Skulle jeg egentlig så have købt noget jeg selv syntes var grimt, eller hvordan mon det skal forståes? 😉

Jeg vil med dette indlæg gerne igen igen slå fast, at intet er perfekt hos os, heller ikke hos os, fristes jeg til at sige, for hvor er noget helt perfekt?

IMG_0660

IMG_0663

Som ovenfor, Molly My med 117 forskellige mønstre, farver og faktisk bare i nattøj og gummistøvler. En hurtig cykeltur og så ud af døren. Hun syntes selv at hun er SÅ smart, og for mig er det perfekt.

Cykelhjelm købt på loppemarked, jakke fra Racoon Outdoor, uldnattøj fra Danefæ og gummistøvler fra Aigle.

IMG_0661

Eller jeg selv med mega uglet hår, nattøj og uldsokker i mine Birkenstocks, iøvrigt et look jeg ynder i stor stil i sommerhuset, perfekte værelser eller ej 😉

IMG_0662

Stranden er faktisk også lagt fra perfekt i år, for der er sindssyg mange sten, aner ikke hvor de kommer fra (jo altså fra havet) men det mærkelige er bare at de ikke var der sidste år…..

Så meget for et Strandvejshus, det perfekte forsvinder lidt med alle de sten ik?

Har i også en uperfekt, perfekt påske? ♡

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det er egentlig mærkeligt, det der med at anklage folk for at være for perfekte på blogs, IG osv… Hvis man ikke kan lide, eller relatere til, det man ser, kan man jo bare lade være med at følge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *