Trilogy – everything balm

thumb_IMG_1032_1024

Reklame

Dette indlæg, kommer måske lidt sent, ellers gør det ikke. Sagen er den at jeg netop idag, har brugt det sidste af denne lækre balm fra Trilogy, simpelthen fordi den er SÅ lækker.

Den er lækker og helt perfekt til min vintertørre hud, den har været flittigt brugt, specielt også på vores skiferie, hvor vi selvom vejret var med høj sol, jo også havde nogle kolde stunder.

Molly My og jeg får begge “tørre pletter” i ansigtet, og hertil er den helt perfekt.

Jeg har tidligere skrevet om Trilogy, lige her, og med dette produkt er min begejstring og kærlighed for produkterne bestemt ikke blevet mindre.

Ærligt, så får jeg prøvet en del produkter, og det er bestemt ikke alle der virker, for mig, eller får plads på bloggen.

Men det gør denne denne balm, for den fortjener det! Den kan virkelig bruges til alt, ansigt, krop, læber, neglebånd osv.

Oliven-, kæmpenatlys-, hyben- og marulaolie sammen med hvedekimolie, honning og vitamin E har alle beviselige særlig gode og helende egenskaber for huden. De kommer tilmed fra bæredygtige kilder. Marulaolien er en vigtig ingrediens, idet den har høje niveauer af
antioxidanter og er værdsat for sine helende og beskyttende egenskaber.

 

Trilogy Everything Balm er, 45ml kr. 149,- og 95ml kr. 249,- den fåes, lige her.

Jeg må nok have købt mig en stor til næste gang 🙂

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.