Villa Molly My

thumb_IMG_1942_1024

Reklame

Velkommen til Villa Molly My, stedet hvor der er plads til hygge, leg og skateboard indendørs. Her kan du snuppe en lur, bage noget lækkert i køkkenet, lege på loftet, eller noget helt femte, reglerne er få og mulighederne mange 🙂

thumb_IMG_1975_1024

Molly My har fået et nyt dukkehus, eller det hedder vel egentlig ‘bare’ et dukkehus, for hun have ikke et i forvejen, hvilket bestemt er en fejl, når vi nu ser hvor meget leg det bringer med sig.

Lidt som alt hendes Playmobil, så giver dette dukkehus anledning til spændende rollespilslege, som er udviklende for legen og fantasien, det er super hyggeligt at sidde og lytte til hendes små samtaler dukerne imellem; Nu skal du sove! Baby har lavet lort, ad! Skal vi lege? Hvad med katten har den fået mad? Osv…

Huset er fra Le Toy Van og af super god og robust trækvalitet, ligesom dukker, møbler mm. også er af træ.

Molly My’s udgave er det der hedder Sweetheart dukkehus, de fåes i flere farver og størrelser, og dukker, møbler og tilbehør, lige her.

Med til denne udgave følger der møblerne med, og der er så ekstra tilvalgt dukkerne 🙂

thumb_IMG_1940_1024

thumb_IMG_1939_1024

thumb_IMG_1941_1024

Dukkehuset er en gave fra Barnets Verden, en fin butik med kvalitets legetøj fra 0-6 år, jeg har dog en ide om at Molly My sagtens vil lege med dukkehuset efter hun er fyldt 6 år, leg så længe man kan ik?

Der er i shoppen specielt fokus på giftfrit kvalitetslegetøj som stimulerer og udvikler barnet. Kender i Barnets Verden? Ellers besøg den, lige her.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.