Det var den påske!

thumb_IMG_0678_1024

Reklame

Det var den påske, senere idag er det tilbage til Vesterbro, og i morgen starter hverdagen med arbejde og børnehaven igen.

Molly My og jeg har nu haft over 2 ugers ferie, først skiferie og så påsken. (Søren var lige på arbejde dagene inden påske) hold op det har været dejligt, og afslappende.

Vi har haft nattøj på alle dage, hele dagen, pånær lige da vi holdte påskefrokost og Molly My hoppede i den smukke gule kjole fra Poppy Rose, jeg elsker formen, det samme gør Molly My, det er nemlig en rigtig dansekjole forståes.

Det er samme model som vi tidligere har haft, den går igen sæson efter sæson, og nu i denne smukke gule udgave, stoffet er helt brokade agtigt, og noget så smukt.

Find den, lige her.

thumb_IMG_0676_1024

Vi har drukket snaps, spist dejlig mad (se lige her) , været ved stranden (se lige her), haft veninde besøg (se lige her)  og lavet børneværelse (se lige her), det har bare været dejligt!

Har i haft en god påske?

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Påsken er bare fløjet af sted, altså. Jeg har været på ferie i Kina og Hong Kong, og selvom det har været skønt, så har det også være (lidt for) fyldt med indtryk, så batterierne er ikke rigtig blevet ladet op dernede.. :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *