Tapet inspiration til børneværelserne

Dragehimmel

Reklame

Vi elsker at bruge tapet hjemme, typisk bare på en enkelt væg, det giver sådan en god dybde til rummet og er bare lidt mere sjovt en en malet væg, hvis i spørg mig.

Lige pt. har vi på Molly My’s værelse (se lige her) og i vores lange lang (se lige her) min drøm er at vi også skal have på bagvæggen i vores soveværelse, men Søren er ikke helt enig, endnu 😉

Jeg fik en besked om forslag til børneværelser (6 år) og teenager. Jeg kiggede hos Ellos, som virkelig har meget fint, også til resten af hjemmet og altså ikke kun børneværelset, de har faktisk pt. 416 varianter, find dem alle, lige her.

Priser er rigtig gode på deres eget mærke, sammenlignet med andre mærker, og kvaliteten er præcis den samme. Men de har også fra f.eks. Ferm Living mfl.

Nedenfor er mit bedste bud på forslag til børneværelserne, dreng og pige på 6 år og teenageværelset, som faktisk også kan fungere fint til resten af hjemmet.

Absolut favorit til dreng og pige på 6 år, er dette “Dragehimmel” tapet, som fåes i 5 farver, er det ikke skønt? Både sejt, eventyrligt og fint på samme gang. Det fåes, lige her.

Dragehimmel

Ellers er disse nedenfor også skønne, jeg har fundet lidt forskellige både til piger og drenge.

Prikkerne til pigerne er ret skønne ik, dem på nr. 10 er med glimmer effekt, det lyder fint, og tilpas girly 🙂

Til drengene syntes jeg at det ville være noget så fint med et maritimt tema som nr. 3, de er enkle men stadig fine, og vil gå godt til en masse Lego, Playmobil eller hvad der nu fylder på værelserne.

TapetBørneværelse

// 1. Tapet Eira // 2. Christy tapet varm grå // 3. Tapet Tove Blå // 4. Tapet Körsbärsdalen // 5. Tapet Körsbärsdalen // 6. Tapet Callie Solgul // 7. Tapet Callie cerise // 8. Tapet Sugar tree // 9. Tapet Harriet // 10. Tapet Callie kobber metallic // 11. Tapet Cirkus //

Til teenageværelset, tænker jeg mere roligt og enkelt, så kan man altid have puder, tæpper og billeder i lidt farver, hvis det skulle blive for kedeligt.

Min absolut favorit her er de gyldne ananas på nr. 1, de er da skønne ik? Eller måske blomsterne på nr. 5 eller “pletterne” på nr. 4.

TapetTeenageværelse

// 1. Tapet Carly guldfarvet // 2. Tapet Rachel // 3. Tapet Harmony Rosa // 4. Tapet Velda, blå // 5. Tapet Aretha // 6. Tapet Herringbone Sort // 7. Tapet Callie perlemorshvid // 8. Tapet Harmony lysegrå // 9. Tapet Beryl //

Jeg ved godt at alle billederne er lidt små, men der var så mange jeg gerne ville have med.

Klik på de enkelte links, så ser i dem i større størrelse- Hvilke er jeres favoritter?

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.