Når man lige vokser 10 cm på få dage

thumb_IMG_1405_1024

thumb_IMG_1407_1024

Dette er i den grad en stolt pige (med nogle stolte forældre) hun voksede simpelthen lige 10 cm på skiferien, hun har fik en stolthed man simpelthen kan se i hendes øjne! Stolthed over skiene og over at hun selv har været på skiskole, det er uden tvivl noget hun vil tage med sig videre, og fortæller stolt om, når hun nu her efter påske løbende bliver spurgt hvordan det var at være på skiferie.

Ærligt, så tænkte jeg da lidt over, hvordan hun ville tage det med at skulle alene på skiskole. Men ingen grund til bekymring, hun tog det i stiv arm uden at blinke, flere af de andre børn græd og ville have at forældrene skulle blive, så jeg tænkte, lige om lidt siger hun det samme. Men det gjorde hun ikke og mit hjerte var kæmpe stort af stolhed.

Vi havde selvfølgelig talt en del om det inden, så hun var forberedt, ligesom jeg fortalte hende at det ville gå lige så fint, som på hendes ballethold, hvor hun heller ikke kender nogle af de andre børn. Og det gjorde det jo heldigvis også 🙂

“Tørklædet” fik hun da vi ankom, af de guide der viste os rundt, hun har dårlig taget det af siden. Min lille seje skipige!

Vi har allerede nu besluttet at vi skal afsted igen næste år, sparegrisen er ved at blive fyldt op!

Så i mine tidligere indlæg om skiferien? Ellers kan de ses/genses, her, her, her, her og her.

Molly My på ski, kan ses i den lille film nedenfor:

 

Rejsen er sponsoreret af Visit Norway, men lige dette indlæg er ikke en del af aftalen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.