April sidste år…..

April sidste år bød på solskin, sommerhusstunder, udeleg og generel havehygge. Det at se tilbage på hvor meget vi også den gang nød sommerhuset, haven og udelivet. Præcis som vi stadig gør, og også nyder lige nu.

Følg med i lidt tilbageblik nedenfor, april sidste år….

IMG_4756

…. stod den på den helt store altan ‘make over’, og faktisk er vi nu igen i gang. Der har nemlig sidste år været stillads oppe og facade arbejde på bygningen, og vi tog derfor de fine gulv op og fjerne alle tingene, så det ikke blev ødelagt og beskidt af puds mm.

Det hele skal selvfølgelig op igen og forårsstemningen skal i gang igen. Helt sikkert der også skal købes en masse blomster og planter, Molly My fandt det meget hyggeligt med tomater og jordbær på altanen.

IMG_4952

… var Molly My i haven i smukke forårs styles fra Pierrot la Lune, et brand vi holder meget af. Deres nyeste forår/sommer kollektion er netop landet, se mere, lige her.

IMG_4406

…. var Molly My for første gang på løbehjul, det er stadig et hit her 1 år efter, så sent som i weekenden var hun på tur igen 🙂

IMG_4333

…. og legede med Tummelumsken, den er også et hit, dejligt med legetøj osv der er langtidsholdbart ik? jeg tænker både i kvalitet og legelyst, begge dele giver stadig et stort smil hos Molly My, og det er dejligt at se.

Dejligt med ude tid og hyggelige stunder, jeg glæder mig til den kommende måned og endnu flere af disse.

 

 

(Visited 7 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *