25% på ALT fra Kavat, Angulus, Bundgaard, Geox mfl.

Skoudsalg

Reklame

Jeg VED jo hvor glade i blev for min rabatkode til Angulus i sidste uge, hvad hvis jeg så nu siger at der igen er 25% på ALT, og denne gang ikke kun Angulus, nej også favorit Kavat, Bundgaard, Geox og mange flere? Siger i så ikke bare ja tak? 😉 Se det fulde udvalg, lige her.

Afsted med jer, der er mange mange lækre modeller og et stort udvalg af størrelser. Billedet er kun lidt af mine favoritter, bare fordi et indlæg uden billeder er kedeligt ik? Og ja, der er også lækkerier til drengemødrene, jeg var bare lige lidt ego, undskyld!

Selv må jeg vist få klikket lidt glimmer med vinger hjem til Molly My, hun har været rigtig glad for hendes sneakers med glimmer og lys fra Geox, så disse med vinger må næsten være erstatningen, når hun snart vokser ud af nuværende par.

Rabatten gælder fra idag fredag til og med søndag d. 17/4-2016.

Se det fulde udvalg, lige her, eller under de enkelte brands, links nedenfor:

Angulus

Kavat

Bisgaard

New Balance

RAP

Viking

Geox

Bundgaard

Ha en dejlig dag 🙂

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *