Molly My elsker ‘Min Søsters Børn’ & ‘Far til Fire”

IMG_1368

Sponsoreretindlæg

Film som da mor var barn. Molly My er begyndt at se ‘Min Søsters Børn’ og ‘Far til Fire’ filmene, og altså ikke alle de nye (sikkert fine) udgaver der er lavet, nej nej de gode gamle som da mor var barn.

Det er bare hyggeligt, vi ser dem sammen og griner sammen, for de er da bare sjove og fine. En rigtig hyggelig familiestund!

Favoritter er ‘Min Søsters Børn’ vælter byen, hvor Pusle tryller det hele rundt og frem, den syntes hun er sjov. Men også ‘Far til Fire og Onkel Sofus’, har hun set nogle gange, der bliver hun dog altid lidt ekstra stille og rørt hvor Per er ved at rejse, men kommer løbende ned igen.

Har i også set dem med jeres børn? Ellers kan de ses / genses på Minbio, der ligger lige nu 4 ‘Min Søsters Børn’ og 7 ‘Far til Fire’ film.

Bruger i Min Bio? Ellers så kan det anbefales, der er anderledes indhold i forhold til hvad vi ellers streamer på, og så er der KUN børneindhold, hvilket jeg syntes er rigtig rart.

Man kan stadig få de første 14 dage for kun 1.kr, så i kan jo lige se om i også syntes det er godt, det tror jeg næsten i vil gøre 🙂 Se mere, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Min Bio.

 

2 Comments
  1. I approve!
    Jeg er godt nok 24, ingen børn – men måtte alligevel ind og kigge 😉
    Snøvsen var en af mine ultimative yndlingsfilm da jeg var yngre, og jeg bliver nok nødt til lige at se den senere i aften – tak for tippet! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.