Når baby’er ikke er særlig kønne

MollyMyBaby

Jeg er ikke typen der falder i svimer over babyer, overhovedet ikke, jeg syntes faktisk heller ikke at særlig mange baby’er er særlig kønne, men det betyder jo ikke at de ikke kan være søde og skønne.

Det er som om at de mangler karakter og personlighed, i ved den der er så tydeligt kommet frem ved f.eks 2 års alderen. Ved Molly My hang det nok også rigtig meget sammen med hendes manglende hår, hun lignede lidt en skaldet gammel mand 🙂

Jeg syntes ikke at Molly My var specielt køn, misforstå mig ikke, jeg var jo vild med hende, hun var jo min/vores datter, men køn det var hun altså ikke.

Det er okay at sige det højt, det gjorde jeg også da hun var baby, jeg bliver nok bare aldrig den slags mor, der syntes at min egen baby eller barn nu, for den sags skyld, er den smukkeste i verden.

Det har intet med kærlighed at gøre, men blot lidt realisme og ærlighed. Jeg elsker hende jo herfra og til uendelighed, det ved hun også godt, uden at jeg omtaler hende med de (i mine øre) lidt for voldsomme betegnelser, som jeg ser og høre rundt omkring.

#verdenssmukkesteskat eller lign, er bare ikke tags der bliver brugt hos mig 🙂

Hvad tænker i? Kan i godt selv skille kærlighed og skønhed fra hinanden?

6 Comments
  1. Da Aske blev født, syntes jeg at han var det smukkeste i hele verden. Lige til et af de hashtags du omtaler 😉 Når jeg ser på babybillederne nu, går det op for mig, at han var gul, spids og akkurat lige så grim som andre babyer.
    Da Ole blev født, var det endnu ikke gået op for mig, at Aske ikke havde været smuk fra starten. Men på det tidspunkt, var han tilgengæld næsten to år gammel, og faktisk en ret flot fyr (for det synes jeg vitterligt at mine børn er). Så jeg blev ret ked af at Ole ikke kom ud og var smuk. Eller, det første døgns tid var jeg så fyldt af hormoner at jeg syntes han var underskøn. Men så opdagede jeg, at han ikke var smuk, og blev så bange for, at mine børn i skolen ville blive omtalt som \”smukke Callesøe og grimme callesøe\”. Men nu er Ole heldigvis vokset til, og er på sin egen måde (de ligner ikke hinanden, mine børn) akkurat lige så køn som sin bror. I moderens øjne, vel at mærke. Nu fylder han jo også snart to år. Og de fleste børn er faktisk kønne i den alder, synes jeg. Ligesom de fleste babyer og præ-pub børn er knap så kønne.

  2. Det kan godt være hun ikke var den kønneste baby , men du har en smuk smuk pige nu. Jeg syntes hun er så fin og køn 🙌🏽👌🏽☺️
    Jeg har ikke selv børn , men jeg ved at jeh også sagtens ville kunne sige, hvis jeg syntes min baby var grim 😅 Min nevø lignede en krøllet vaskeklud, men han blev hurtig en ufattelig smuk baby efter noget tid .

    God søndag til jer – nyder at følge med her , det så hyggeligt 💕

  3. Det er virkelig også et fåtal af babyer jeg synes er direkte flotte og håret har enormt meget at sige. Min første havde helt tæt sort troldehår, da han var spæd og synes han var den smukkeste baby i verden. Anna har næsten ingen hår og hun er altså ærlig talt ikke den pæneste… Men derfor er hun nu alligevel skide sød 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.