Et loungeområde og sommerparadis midt på terrassen i Kulhuse

P5060007

P5060009

P5060005

P5060003

Sponsoreretindlæg

Måske i så det lille smugkig på Instagram i weekenden? Jeg “kom hvertfald til” at vise lidt frem, da jeg lavede ovenstående hyggeområde på vores terrasse, det blev bare så godt!

I ved jo godt at vi elsker det sommerhus, haven og den generelle afslappede følelse hele sommerhusland giver os, haven og terrassen har f.eks været brugt alle timer denne weekend, pånær når vi sov, vi har simpelthen været ude hele dagen fra vi stod op til vi gik i seng, det er bare skønt og ekstra skønt med det vejr vi har haft.

Havemøbler er fra da vi overtog huset og terrassen er faktisk også på to do listen, over noget vi skal lave om, det virker, men er bare ikke specielt meget “os” eller lækkert.

Så da Ilva derfor spurgte om jeg ikke ville låne nogle af deres havemøbler og prøve dem af og lave et blogindlæg, var det oplagt at sige ja, specielt fordi jeg allerede havde luret på nogle ting hos Ilva, deres havesortiment er nemlig rigtig stort og lækkert (efter min mening).

Se hele sortiment, lige her.

Vi bruger terrassen rigtig meget til afslapning, så det var nærliggende at lave et lounge område, og til det bestilte jeg deres havesofa, helt ærligt så græd vi næsten da den blev hentet næste dag igen, den er virkelig virkelig lækker at sidde og eller ligge i, præcis sådan et møbel vi manglede, når vi ikke sidder pænt ved bordet og spiser, før har vi lagt tæpper og pudder på gulvet, og ja det virkede også, men det her er så meget bedre.

Den er derfor nu bestilt igen (blot i den grå udgave), bordene er robuste og passer godt til i stilen, det er altid rart med lidt afsætningsplads til et glas vand, en bog eller andet ik?

Man skal jo nødigt rejse sig for mange gange, hvis man ligger godt i solen vel? 😉

Og så en masse krukker med blomster til at gøre hyggen total, jeg syntes selv at det blev rigtig godt og hyggeligt, og så er det noget som kan rykkes rundt på terrassen eller andre steder i haven ved behov, det syntes jeg også er rigtig rart. Vi havde f.eks. også sofaen på den anden side i skyggen, under vores vinduer, og det fungerede også rigtig godt.

// Have sofa ‘Langkawi’ // Beton borde ‘Heimdal’ // Krukker ‘ Canto’ // Vand glas ‘ Restaurant’ // Vand karaffel ‘Aquaria’ //

P5060042

P5060019

// Urban Outdoor Sunrocker //

Og som ekstra hyggeting bestilte vi også en haveliggestol, den syntes Molly My var et hit!

Den var også ret afslappende at ligge i, plus den havde en lille vippefunktion, så det vel kunne kaldes en have ligge/gyngestol, den er fra Ilva’s eget mærke Urban Outdoor, hvor der er mange forskellige varianter og farver, kvalitetet var helt i top.

Men vi kan jo (desværre) ikke få råd til alt, så i denne omgang valgte vi havesofaen, da vi alle kan være i den på en gang, glæder mig allerede til den ankommer.

 

Indlægget er sponsoreret af Ilva, haveglæde og nu køb af havesofa helt vores egen beslutning.

 

(Visited 44 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Ser super fint ud👌🏻 I bliver så glade for Langkawi sofaen! Vi elsker vores og ungerne synes det er så fedt med en sofa udenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *