Venskab har ingen alder

Unknown

mollylaila4

mollylaila6

Reklame

I det nyeste nummer af Enfant Terribles er temaet venskaber, best friends forever. Det er som altid super fint og inspirerende og denne gang også ret rørende med alle de forskellige venskaber.

Et der ligger mig specielt på sinde, er venskabet mellem Molly My og vores skønne underbo Laila. (Som også er vist i magasinet, find det, lige her.)

De har en forbindelse og ja et venskab, som der ikke er lige til at sætte ord på, sådan har det været siden Molly My var ganske lille, altid har hun stået på altanen og kaldt ned til Laila, og nu hvor hun er blevet ældre nyder hun at komme på besøg, invitere Laila op til at spise med, lave små kreative projekter osv, det er virkelig fint og unikt, og noget vi støtter meget op omkring.

Venskaber generelt er vigtigt, om det er med en hund (Gunner), Laila (en skøn ældre dame), med børnehavevennerne, eller børnene fra gården, så er det alle nogle vi hjælper hende med at fastholde og pleje, de betyder meget for hende, og dermed også for os som forældre.

mollylaila7

Molly My’s smukke kjole er fra MarMar Copenhagen, find den, lige her. Billederne er alle taget af dygtige Céline Hallas.

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *