Sommerhushaven

P5200188

P5200190

Nu skal der ikke gå haveblog i den, det er bestemt ikke der min force er, eller kommer til at være det. Men når det er sagt så er jeg VILD med vores sommerhushave, og de muligheder den giver os.

Sommerhuset blev jo til dels købt for Molly My’s skyld, vi ville rigtig gerne give hende de muligheder og udelivet, som en have jo giver, det kombineret med at sommerhuset ligger ved vandet (se, lige her) og en lækker stor skov (se, lige her) gør at vi generelt bare er rigtig meget udenfor når vi er i Kulhuse, også kaldet sommerhusland.

Haven er ikke stor, men har alligevel en pæn størrelse på omkring 1250 m2, og på dem har vi de sidste par og forsøgt at gøre det hele så simpelt som muligt, dvs. vi har fjernet et kæmpe stort bed i midten af haven, netop for at få det mere simpelt om bare mere græs, en af grundene til det er også at vi jo har valgt at grave en stor trampolin ned til Molly My, se lige her.

P5200200

P5200201

Der er derfor som det kan ses, lige nu en ret bar plet hvor vi venter på mere græs, men det skal nok komme, vi gjorde det samme sidste år under vores æbletræ, der var en masse stauder under det, og selvom det så flot ud, så gjorde det at vi ikke rigtig kunne komme til æblerne, så det fjernede vi også.

Men der er stadig f.eks. syrener, æbletræet, et abrikostræ, et hasselnøddetræ, ribs og meget andet, det er tanken (nok først næste år) at vi vil lave nogle højbede i baghaven og få gang i mange flere bær.

Ligesom vi også har købt en masse jordbærplanter til i år, jf. min anbefaling, lige her. Og også skal have mere gang i Molly My’s mini have, se mere lige her.

Men for nu er vi glade for udelivet, uden der er alt for meget der skal passes, for os handler udelivet og sommerhuset mest om afslapning, og ikke alt for meget havearbejde, hvorfor vi også f.eks. har en der kommer og slår vores græs.

P5200197

P5200204

I morgen rejser jeg til Kroatien og Montenegro i en uge, så der er et stykke tid til at sommerhushaven skal nydes igen, men jeg glæder mig allerede til det sker igen.

 

(Visited 43 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *