Fokus på øjnene

IMG_1791

FullSizeRender

IMG_1798

Reklame

Jeg har fået mig en virus i øjnene, så øjne (de irreterede slags af dem) er ret meget i fokus i disse dage, de løber i vand, er røde og klør, så ja øjne er super meget i fokus, på mere end en forstand, men læs videre, så vil dette indlæg alligevel give mening 😉

I husker måske nok, hvertfald hvis i har fulgt med på Snapchat og eller Instagram, at jeg for en månedstid siden var så heldig at være inviteret til Stockholm og Eurovision? Ellers hvis i læste, dette indlæg.

Jeg var inviteret af Dailies (dem med de farvede kontaktlinser, som jeg tidligere har skrevet om, lige her) de har selvfølgelig også udgaver med styrke og uden farve, til dem der har brug for det. Men for mig, er ikke har brug for “hjælp” til synet, var det selvfølgelig sjovest at lege med farverne.

Dailies var sponsor på Eurovision, og havde lavet en stand hvor man kunne få tjekket synet, og dermed sikre at man kunne se showet (OG Justin Timberlake) med perfekt syn, ligesom at man også kunne blive sminket og gjort klar, ret sejt ik?

Jeg valgte et look med grønne linser (se evt. lidt bedre i den lille film nedenfor) og så med godt med øjenmakeup, det var jo øjnene, der skulle i fokus.

Smart sådan at kunne ændre look eller fremhæve en øjenfarve med farvede linser ik? Se mere om de farvede linser, lige her.

Og her en lille samlet film over dagen (inkl. show), det er lidt sjovt at se tilbage på den nu, det var en ret sjov dag:

 

Markeret som reklame, da jeg var inviteret på presseturen af Dailies.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *