Ankommet i sommerhusland

P6110014

Reklame

Netop ankommet i sommerhusland, lidt senere end normalt, da jeg egentlig skulle have været ude igår, og vi derfor ikke kørte op fredag eftermiddag, som vi plejer.

Men mine øjne driller stadig rigtig meget, jeg kan nogenlunde komme igennem dagen, med en masse saltvands dråber og kløen i dem, men henad eftermiddag/aften bliver det bare mere og mere voldsomt og jeg er de fleste dage gået meget tidligt i seng, simpelthen fordi jeg er så træt og de klør så meget og løber i vand, som jeg skrev lidt mere om, lige her.

Det er vildt irriterende og trættende, og grunden til at jeg også desværre måtte melde afbud til Snegle (blogger) fredagsbaren igår, selvom jeg sådan havde glædet mig.

Vi rejser til Thailand om 2 uger, og jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal gøre, hvis ikke det er blevet bedre til den tid. Det har nu stået på i to uger, og jeg har fået svar fra prøverne ved lægen, der er intet i dem at se, så det er “bare” en virus, en virus der har valgt mine øjne, æv!

Men ja, nu er vi ankommet i sommerhuset, noget som Molly My har glædet sig til i mange mange dage, fordi hun idag skal have besøg af hendes gode veninde Nadia, hende som hun tidligere har gået i børnehave med, og som jeg skrev om, lige her.

Hun taler stadig meget ofte om hende, og taler om savnet og derfor hjælper vi selvfølgelig med at der stadig støttes op om venskabet. Jeg ligger lige nu i Molly My’s seng med computeren og jeg kan høre dem lege i stuen, de har gang i Playmobil politiserien (tror jeg) der er hvertfald noget med en røver og et fængsel at høre i deres dialog 🙂 Læs mere om politiserien, lige her.

Vi skal ellers “bare” hygge, slappe af og holde weekend, hvad har i af planer for weekenden?

 

(Molly My’s sommertøj er fra Phister & Philina, og på udsalg lige her)

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *