BFF

P6250035

P6250037

Reklame

Alle, og jeg mener ALLE fortjener en god ven! Specielt børn, det er vigtigt og altafgørende, at man har venner, så man ikke føler sig alene, om alt det der sker i ens liv. Sidste er den del af en vigtig tekst som jeg har modtaget, og er blevet spurgt om jeg vil være med til at sætte fokus på.

Og selvfølgelig vil jeg da det. Nemlig støtte op omkring Ungdommens Røde Kors’s fantastisk fine initiativ, de afholder hvert år sommerlejr for børn i aldren 7-17 år, alle børn som har det til fælles at de har brug for en hjælpende hånd og en succesoplevelse, de kan komme videre i livet med.

Molly My er selvfølgelig ikke kandidat til en sådan ferielejr, men hun og vi kender vigtigheden af venskaber, og her på billedet er hun sammen med hendes gode veninde Nadia, som et et vigtigt venskab for hende, de kender hinanden fra vuggestuen, og selvom det snart er flere år siden at Nadia flyttede til en ny børnehave langt væk, så består venskabet og er vigtigt for dem. Alle børn fortjener en Nadia og en ven!

Stylepit har i samarbejde med Ungdommens Røde Kors lavet disse skønne BBF (Best Friends Forever) t-shirts.

Screen Shot 2016-06-25 at 17.21.21

Denne med hjerter (fåes lige her) og en med en hotdog (fåes lige her) de koster kr. 149,75 pr. t-shirt og kr. 249,75 for et sæt med to. For hvert t-shirt går hele kr. 100 til Ungdommens Røde Kors og dermed børnenes mulighed for at komme på lejr.

Vil i ikke støtte op om det? Jeg vil, og planlægger at købe en hotdog udgave til Molly My og Marlon eller en af hendes andre venner, hun er jo så heldig at hun har flere gode venner, og en fin og sjov t-shirt kan man altid bruge.

Find de skønne t-shirts, lige her.

 

Markeret som reklame, da jeg har modtaget de to t-shirts.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *