Når det simple liv og “tøffetid” er bedre end noget andet

P6120004

P6120007

P6120031

Reklame

Billederne er fra sommerhuset, for et par uger siden. Og får mig til at tænke tilbage på en dejlig dag, en dag uden planer og bare godt med tøffetid, tiden hvor vi ikke rigtig laver noget, men alligevel er sammen og hygger.

Molly My havde lyst til at vi gik en tur til stranden og da det var ved at være frokosttid pakkede jeg en hurtig frokost sammen til os, selvom det “bare” var rester med lidt kogt pasta, frikadeller, gnavegrønt og pestodip, så smagte det helt fantastisk, netop fordi det var hyggeligt, fordi vi sad og kiggede ud over vandet og fordi vi var sammen.

Det simple liv, er i den grad også at foretrække, og er i virkeligheden nok det der er aller aller bedst ved hele sommerhuslivet, vi er væk hjemmefra og har ingen planer.

Når vi er i København i weekenderne har vi tit planer med blogevents, legeaftaler, Tivoli turer, brunch på café’er osv. alle ting noget som er enormt hyggeligt og dejligt, men ikke så afslappende.

Når vi kommer hjem fra Thailand, som i den grad også skal stå på afslapning og tøffetid, så skal vi en uge i sommerhuset og det bliver igen det simple der vinder her.

P6120024

Molly My er i kasket fra Mini Rodini, t-shirt og shorts fra Serendipity (på udsalg lige nu) og sandaler fra Angulus

 

Hvad er egentlig jeres planer for sommeren?

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *