Når det uperfekte er perfekt

P6170108

Reklame

Dette er et af mine favorit billeder fra juni måned, også selvom det er uskarpt (jeg gemmer alle mine billeder i månedsmapper på min computer, hvorfor jeg derfor ved at det er et juni billede). Det er for mig SÅ meget Molly My, sådan helt typisk hende.

I undertøj, som hun er 50% af tiden når vi er hjemme, de andre 50% af tiden er hun i nattøj, sådan er hun en meget magelig type 🙂 Med fjollede svømmebriller, lidt klistermærker på armene, uglet hår og så bare en finurligt udtryk i øjnene.

Billedet er faktisk fra Hotel Fårup, og taget 5 minutter efter vi fik værelset, fluks er hun uden tøj og i gang med legen, i dette tilfælde skulle vi lege med hendes nye Doktor McStuffins lægesæt og hygge inden vi skulle ud i sommerlandet.

Hun er skøn, og præcis som hun skal være!

Ps. Frozen svømmebriller kan købes, lige her (disse skal fluks med til Thailand i morgen)

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.