Kender jyder bare bedre til service end os andre?

Når det uperfekte er perfekt

P6170108

Reklame

Dette er et af mine favorit billeder fra juni måned, også selvom det er uskarpt (jeg gemmer alle mine billeder i månedsmapper på min computer, hvorfor jeg derfor ved at det er et juni billede). Det er for mig SÅ meget Molly My, sådan helt typisk hende.

I undertøj, som hun er 50% af tiden når vi er hjemme, de andre 50% af tiden er hun i nattøj, sådan er hun en meget magelig type :-) Med fjollede svømmebriller, lidt klistermærker på armene, uglet hår og så bare en finurligt udtryk i øjnene.

Billedet er faktisk fra Hotel Fårup, og taget 5 minutter efter vi fik værelset, fluks er hun uden tøj og i gang med legen, i dette tilfælde skulle vi lege med hendes nye Doktor McStuffins lægesæt og hygge inden vi skulle ud i sommerlandet.

Hun er skøn, og præcis som hun skal være!

Ps. Frozen svømmebriller kan købes, lige her (disse skal fluks med til Thailand i morgen)

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender jyder bare bedre til service end os andre?