Mor forkælelse også på ferien

P7010004

Reklame

Inden vi rejste på ferie, modtog vi (Molly My og jeg) en skøn forkælelsespakke fra Rudolph Care.

Jer der har læst med noget tid, ved at jeg elsker Rudolph Care og det samme gør min hud. Selvfølgelig pga. kvaliteten bag, men også pga. den bæredygtige profil og det faktum at produkterne ikke indeholder kunstige parfume stoffer eller konservering af skadelig art.

Her er både produkter til sol og uden, og alle fire dele er med her i Thailand.

Ansigts solcreme, som både er plejende og effektiv mod solen (indeholder faktor 30), men den er også generelt god til min tørre hud. Find den, lige her.

Under ansigts solcremen har jeg en serum, som jeg også til dagligt har under min ansigts creme hjemme, den er effektiv og jeg kan virkelig se en effekt efter jeg begyndte at bruge den for et årstid siden.

Så har der været en periode, hvor jeg ikke har brugt den, men andre produkter og kort tid efter brug kan jeg se resultaterne igen, det er svært at beskrive men det er som om at udglatter og giver glød på samme tid. Find den, lige her.

Body sololie (også med faktor 30), glem alt om olierne fra din barndom der lugtede af kokos og ikke gjorde andet for huden end skidt, da de ikke indeholdte særlig meget beskyttelse. Denne er effektiv mod solen og suger godt ind, så man ikke skinner alt for meget. Husk dog at den ikke er vandfast. Find den, lige her.

Til opfriskning efter en dagen i varmen, eller bare en dag på farten og til rens om aftenen bruger jeg facial mist, den frisker, køler og føles rigtig rar. Find den, lige her.

Har i prøvet Rudolph Care? Ellers gør jer selv en tjeneste at gøre det, simpelthen så lækre sager 🙂

I kan evt. starte med en rejseudgave, for at prøve det af inden dem helt store investering

Jeg har endnu ikke prøvet den nye hårserie, men har også kun hørt godt om den.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *