Leverpostej, egen seng eller…..?

image1

Reklame

Kender i ikke det der med at når man er på vej hjem fra en ferie, så drømmer man om et stort glas mælk, en rugbrødsmad med leverpostej, ens egen seng osv? En dejlig ferie er ALTID skønt, men hjemme er nu også godt, ik? 🙂

Denne gang drømte jeg aller aller mest om et bad, ikke fordi at jeg ikke har været i bad i Thailand, det har jeg. Men specielt fordi jeg fejlede enormt i min pakning, havde lagt rejsestørrelse mm. frem, men de endte aldrig i kufferten, og var kommet afsted uden nogen form for hårprodukter, dette i kombination med sol, salt og klorvand gjorde at mit hår skreg på fugt, pleje og gode produkter.

Jeg har flere gange tidligere skrevet om de lækre produkter fra Maria Nila, simpelthen fordi jeg er vildt glad for dem. Som i måske også har set har jeg for måneder siden (se f.eks lige her) fået klippet mit hår kort og har i den forbindelse også fået lysnet det flere gange, det er jo ikke sundt for håret, men med god pleje kommer man langt.

Den nyeste serie fra Maria Nila hedder Heal, og er helt vildt god (hvertfald til mit trængende hår), så den bruger jeg nu i kombination med deres silver serie, den hjælper mig nemlig med at holde håret lyst og fri for gyldne toner.

Men i denne omgang var mit fokus dog på plejen og jeg brugte derfor Heal shampoo og balsam, sammen med lidt Argan Oil til spidserne og den helt uundværlige Cream Heat Spray, mit absolut favorit produkt fra Maria Nila.

Heal serien er desuden også god for min hovedbund og styrker mine hårsække, så er også god til mit “mor hår” i har tidligere hørt om mine udfordringer med hårtab efter jeg har født Molly My (for 4,5 år siden!!).

Find alle produkterne, lige her, hvor der er tilbud (eller hos din frisør) og spørg endelig hvis der er brug for at jeg uddyber.

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *