Mini Rodini AW16 nyhederne er landet!

MiniRodini_SneekPeakAW16_2

MiniRodini_SneekPeakAW16_1

MiniRodini_SneekPeakAW16_9

MiniRodini_SneekPeakAW16_6

MiniRodini_SneekPeakAW16_8

MiniRodini_SneekPeakAW16_7

Reklame

Måske til dato den fineste kollektion fra Mini Rodini er lige landet i dag (1. drop, der kommer mere), eller siger jeg egentlig det til hver kollektion? Måske de også bare bliver bedre og bedre, jeg har lige lagt en ret stor bestilling til Molly My, kunne simpelthen ikke begrænse mig.

Heldigvis ved jeg også at hun elsker deres designs, print og kvalitet, det ser så dejlig blødt mor! 🙂

MiniRodiniAW16

Der er altid nogle styles der bliver hypet helt tosset, og bliver udsolgt på nul komma fem, jeg tror lidt på at det er kjolen på billede nr. 2, men det er ikke til at vide, så er der noget man har kig på er det nok med at få det klikket hjem lidt hurtigt.

Kollektionen er som sagt lige landet her kl. 10, og der er et fint udvalg lige her (med fri fragt ved køb over kr. 499) og et rigtig stort udvalg lige her (med fri fragt over kr. 999).

 

4 Comments
  1. Kanin-cardiganen er blevet revet væk denne gang. Jeg selv vil gerne have lidt bambi og totem (monokrom), men det må vente, da jeg er gået lidt for meget amok under udsalget (også MR). Haha. Er vild med den marineblå basic-farve men er mere til solid end rib. Er ikke så vild med printsne denne gang men det kan nå at ændre sig i løbet af sæsonen. Bliver ofte inspireret af at se tøjet på IG.
    Er det de fire items du købte til Molly My?

    1. Ja, jeg har købt disse fire, måtte holde lidt igen, dette er jo kun første drop så der kommer mere 🙂

  2. Det er virkeligt fint, men med tre børn bliver det hurtigt dyrt. Jeg har dog forelsket mig i bambi kjolen, men er den for \’lille-piget\’ til en 6 årig. Tænkte til 1. Skoledag.

Leave a Reply

Your email address will not be published.