Udeleg er god leg!

P7300023

P7300046

Reklame

Når vi er i sommerhuset er vi rigtig rigtig meget udendørs (altså når det ikke lige regner), der er luft, rum og rig mulighed for leg. Jeg bestilte derfor nogle forskellige udendørs legesager til vores sidste ferieuge.

En af dem, var de kæmpe sæbelbobler, som skrevet om, lige her.

Og to andre ting vil jeg viser jer her, de er fra PlanToys, som jeg egentlig mest kender fra deres fine badeting som både mm, men det viser sig at de også laver rigtig meget andet, også til de lidt større børn.

Ringspillet som vist ovenfor er sjovt både til børn og voksne, det er jo egentlig en klassiker og ret simpelt med sådan et ringspil, men det gør det bestemt ikke mindre sjovt af den grund, find det, lige her.

P7300055

Mini golf sættet måtte vi også eje, det ses heroven for, sammen med Marlon, som vi havde på besøg. Molly My har længe gerne ville prøve mini golf, efter at have set det på en ferie, og selvom dette er en mere simple version, så var det også et hit, find det, lige her.

Som mor (eller som forældre) så var jeg ret imponeret over kvaliteten hos PlanToys, dette er de første produkter vi har købt derfra, så jeg har ikke haft det mellem hænderne før. Men det var virkelig lækkert, lavet af bæredygtigt træ, og indfarvning lavet med frugtfarve.

Det er da ret sejt ik? Nok ikke noget børnene som sådan bemærker, men jeg syntes det er skønt at vide at det er gode og lækre sager som Molly My leger med.

 

 

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Det ringspil er kommet i en noget bedre kvalitet, end da jeg var barn, kan jeg se :-D Dengang fik vi det der røde og gule plastik-kryds med fem pinde på og så 5 plastik-ringe :-D Noget værre bras. Det der ser fedt ud

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *