Pavlova kage med frisk creme og frugt

Perfekt til rejsen, bilferien eller bare på tur

P7140228

Sponsoreretindlæg

Vi hopper lige kort tilbage til Thailand, men ikke mere end at billedet lige er taget der :-)

Den fine Playmobil rejseæske fortjener lidt ord med på vejen, den er nemlig super fin til rejsen, i flyet på bilferien, i sommerhuset eller måske med et sted hvor barnet bare skal underholdes lidt, uden at det fylder for meget.

Molly My fik den tilsendt af Playmobil i “god sommerferie gave” lige inden vi rejste og selvfølgelig skulle den da også med i rejsetasken.

Der blev leget en del med den ved poolen og på værelset og når den er foldet sammen fylder den virkelig ikke særlig meget, denne udgave er med solstol, mini pool og baby der sover i klapvognen, perfekt til ferien og som altid udviklende for Molly My’s fantasi og små rollelege.

Rejseæsken fåes i flere udgaver, lige her.

Molly My skal bestemt have piratudgaven næste gang vi skal rejse! Den vil hun også elske, ligesom en dreng også vil elske denne. Måske i husker mit indlæg om det med at piger godt kan lege med politi? Ellers kan i se/gense det lige her.

 

Tak fordi du læser med :-) Vil du se meget mere Bastabum? - Så kan du følge bloggen på Bloglovin, Facebook og Instagram. Indlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pavlova kage med frisk creme og frugt