Fredagsfin i Knast by Krutter

P8120029

P8120006

P8120018

Reklame

Igår var jeg inviteret forbi Krutter og Knast by Krutter, for at se alle nyhederne, og der er mange. Men jeg vil som altid vente med at vise mere frem, til tingene faktisk lander i butikkerne, det er så træls at forelske sig i noget der først kan købes næste år ik?

Jeg har altid “mest været til” Knast by Krutter, da jeg syntes at Krutter har været lidt for retro i stilen, men jeg må sige at der også var en del styles fra Krutter linien, som også gerne måtte komme her hjem, stilen er meget mere douche og lækker i den nye kollektion, og knap så retro, så de arbejder sig, efter min mening, i en rigtig fin retning.

Molly My, det forkælede barn, fik foræret den smukke kjole på billedet fra Knast by Krutter, den er simpelthen SÅ lækker, dejlig enkel i snittet, men samtidig med dansesving (som jo er vigtigt!) og med den fineste guld effekt, den kan allerede købes nu, lige her.

Strømpebukserne er fra MarMar Copenhagen, og noget af det blødeste og mest holdbare, vi har haft indenfor strømpebukser, ja de er lidt dyre, men altså alle pengene værd, pga. de holder så længe, find dem, lige her.

Og ja, hun tjekker Pokéstops ud på telefonen, vi er ikke helt færdige med det spil endnu 😉

 

 

Markeret som reklame, da Molly My har fået kjolen i gave.

(Visited 19 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *