“Lørdagkylling” anno 2016

P8120016

P8120011

P8120008

P8120015

Da jeg var barn, fik vi ret ofte lørdagskylling, i ved den der foliebakke med forskellige stykker kylling man købte på frost, så dryssede vi lidt krydderier på og så ind i ovnen, en time senere var den færdig. Kan man overhovedet få det idag?

Jeg har ikke set det nogen steder, og hvis jeg gjorde ville jeg dog ikke købe den, da jeg tvivler på at man kan få en økologisk udgave?

Vi spiser primært økologisk, og en af de poster jeg syntes er ret dyr, i forhold til konventionelt er kylling eller faktisk bare fjerkræ. Jeg køber derfor rigeligt ind, hvis jeg finder et tilbud, og smider så i fryserne.

Der lå idag 4 stykker kyllingebryst, og jeg tænkte at lave dem som en “lørdagskylling”, selvom det er fredag, altså stegt i ovnen med sprødt skind, men med et lille twist, det er jo trods alt 2016 vi skriver nu 😉

Jeg lavede en marinade af:

4 spsk mørk soya

1 stor tsk honning

1 tsk revet frisk ingefær

Dette skal blot blandes sammen og bruges som en marinade, allerbedst er det hvis kødet kan ligge og hygge sig i marinaden i et par timer, men det nåede jeg ikke idag, så det blev blot penslet på.

Kombinationen af den salte soya, søde honning og lidt stærke ingefær er rigtig god, og kan også bruges til f.eks. kyllinge filet og til en wokret.

Vi fik meget simpelt en blandet salat til og Molly My også lidt kartoffelmos, let og lækkert!

Hvad fik i til aftensmad idag?

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *