Tid til skrivebord

skrivebord

Vi har besluttet at lave et lille skrivebordshjørne til Molly My på hendes værelse, og er derfor nu på udkig efter forskellige løsninger, det skal være enkelt og funktionelt, med plads til at hun kan kan tegne, lave perler og andre små kreative sysler.

Og så vil jeg købe en bordlampe, en hylde, forskellige små krukker osv, for at gøre det hyggeligt og personligt til hende. Bredde må max være 120 cm, og det behøver ikke være specielt dybt, på billedet er mine bedste bud.

skrivebord

// 1. Oliver Furniture // 2. Sebra // 3. Flexa // 4. Sebra // 5. Ikea // 6. Ikea //

 

Hvad har jeres børn? Har i nogle andre ideer end ovenfor? Er det smart med en væghængt løsning? Ideer modtages med kyshånd!

 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Min datter fik skrivebord mm for nogle uger siden, det var hendes 4 års fødselsdagsgave. Hun elsker det. Vi har købt det lille mickie bord fra Ikea med en enkelt skuffe i. Det er rigtig fint. Vi har også købt hylder til at hænge over samt en lyserød lampe. Alt er fra Ikea, elsker den butik.

 • Vi har købt det der hedder Mex fra IDEmøbler. Vi kiggede på mange ligesom dit nr 1, men blev lidt forelsket i træet ig det at det er linoleum som ikke bliver ridset på samme måde som melamin

 • Tak for en dejlig blog.
  Jeg kan rigtig godt lide både flexa og Oliver Furniture.
  Jeg synes Oliver Furniture er mest regulært, så hun får mest plads at arbejde på. Oliver herhjemme kan ihverfald hurtigt fylde pladsen ud med sine projekter.
  Jeg vil dog anbefale Oliver Furniture skrivebord med de 5 skuffer, fordi Oliver herhjemme elsker sine skuffer ved skrivebordet, hvor han gemmer tegninger, blyanter, og andre skatte.
  Men jeg kan også godt lide at tingene er fra samme mærke (kald mig bare skør) men så kunne man måske bytte senge fra hhv sommerhus og Vesterbro 🙈
  Mht lampe så har i jo den fine flexa væglampe ved hendes seng. Måske i kunne tage skrivebordslampen i en anden farve fra flexa. Den er så fin.
  Hvis i vælger skrivebordet fra Oliver Furniture, så har de også sådan nogle lækre hylder der matcher, som kunne hænge over skrivebordet, og hvor i kan udskille diverse pynteting eller lign.
  Glæder mig til at se flotte billeder fra jeres resultat, så i har fået det på plads.
  Ligegyldigt hvad i vælger, så bliver MM meget glad. Oliver herhjemme elsker ihvertfald sit skrivebords hjørne og bruger meget tid ved det.
  Mvh Ditte

  • Tusind tak for dit fine svar Ditte! Og virkelig god ide med bordlampen fra Flexa, det tænkte jeg da slet ikke selv på :-) Skuffer har du ret i, de vil være et hit til farver, papir osv. Ha en dejlig dejlig dag. Smil fra Michala

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *