Must have! Fineste overgangsstøvler fra svenske Kavat

FullSizeRender

kavat2

Kavat

Reklame

Det begynder at vælte ind med lækre efterårs og vinter nyheder på de forskellige webshops, og ærligt så er det da heller ikke et sekund for tidligt, det er jo ike længere tid til sandaler og korte bukser, æv da!

Molly My kan intet passe af bukser, så jeg har derfor fyldt godt op med god basis, og mere lækker uld idag. Hun er jo i uld inderst hele året, men efterår og vinter også med tykkere strik trøjer og på de ekstra kolde dage uldne bukser. Jeg vil vise de lækre uld nyheder frem, når de lander i postkassen.

Jeg har faktisk også udvalgt hvad vi skal have købt til vinter overtøjet i år, men skal vi ikke vente med det lidt endnu, eller vil i også gerne se det? Jeg har hvertfald ikke købt det endnu, men kigge må man jo gerne ik 😉

Imellem tiden må i lige se disse lækre overgangsstøvler fra svenske Kavat, det er jo ingen hemmelighed at vi er yderst glade for Kavat, faktisk til hele familie, hvorfor vi også med stor glæde har været ambassadører denne sæson.

I august på modemessen var denne model, min absolut favorit, og nu er den endelig landet. Molly My og jeg er ved at forhandle os frem til farven, jeg syntes det kunne være lidt fint med den gule model, hvor hun er mere til den rosa, men er dog ikke helt afvisende, vi må se hvad det ender med, men hjem skal de hvertfald.

Pocahontas møder lækker kvalitet og komfort, jeg er fan!

Find dem, lige her.

 

(Visited 19 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *