Lækre og børnevenlige frikadeller

P8150002

P8150001

P8150003

Det er vist bare en klassiker, det med børn og frikadeller, kan alle børn ikke li det? Molly My kan hvertfald, denne udgave er helt klassiske og uden for meget “smag”, grundopskriften kan tilføjes en masse grøntsager, så kødet og portionen rækker længere, f.eks. revet squash, spinat, gulerødder eller selleri.

Vi fik i dag frikadellerne med ovnstegte kartofler i stave, tzatziki og en tomatsalat med feta og persille, nemt, enkelt og lækkert, præcis som vi bedst kan li det 🙂

Frikadeller:

500 gram hakket kalv/flæsk

1 stort løg

2 æg

1 dl. havregryn

Salt og peber

Dette er som sagt grundopskriften, som der så kan tilføjes mere grønt til, hvis man ønsker det, idag var det en helt plain udgave, men tit er der også f.eks. gulerødder eller andet i.

Jeg bruges altid havregryn i stedet for mel i min fars, det giver en dejlig sprødhed, som jeg syntes er god.

 

Hvordan laver i frikadeller, har i lyst til at dele, hvis i har nogle gode fif?

 

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *