Hjemmelavede rugbrødschips

P8160019

P8160020

P8160017

Vi har brugt mange (rigtig mange) penge i Lagkagehuset på deres rugbrødschips! Helt ærligt, så smager de jo så godt og er dejlig syndige med olie og salt.

Men de er faktisk også meget nemme at lave selv, det kræver lidt gammel rugbrød (et helt rugbrød ikke dem i skiver), salt og olie 🙂 Altså det kan også laves med frisk rugbrød, men det er da en perfekt måde at få stoppet madspild ik?

De er som nævnt meget lette at lave, men en lille vejledning følger gerne her:

Skær brødet i tynde skiver (jeg brugte mit mandolin jern til det)

Pensel godt med olie

Drys med en god salt

Bag i ovnen ved 200 grader i cirka 10 minutter

Vend evt. halvejs og hold øje, de må ikke blive brændte.

 

TIP, hvis ikke i har et mandolin jern, kan det være lettere at skære brødet tyndt, hvis det lige har været i køleskabet eller fryser inden det skæres.

 

Vi spiser dem som de er eller med forskellige dip, her er det med ærtedip og humus 🙂

 

(Visited 70 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *