Bliv prinsesse for en dag (Konkurrence)

P9030043

P9030032

P9030064

P9030037

Sponsoreretindlæg

— Konkurrencen er SLUT, tillykke til Mette Marie og Ditte + børn, der skal med til prinsessefesten. Og tillykke til Anja og Anne som har vundet de skønne produkter —

Molly My har endnu engang haft æren af at teste en ny Playmobil serie, noget som må betegnes som hendes absolut favorit job i forhold til bloggen. Hun elsker Playmobil, og leger rigtig rigtig meget med det, måske i fulgte med på Snapchat i weekenden, der var hvertfald en del leg løbende, simpelthen fordi vi hygger os så meget med det.

Det er både noget hun kan lege alene med i form af små selvopfundne rollelege, men bestemt også noget der er godt sammen med venner, mor eller far. Det er hendes sommerhus legetøj, dvs. der leges med det de fleste weekender og ferier, og der står altid en eller flere serier fremme i stuen, så er det let at gå til og fra, uden at der skal samles, findes frem osv. Det kan anbefales, sådan at have det fremme, hvis man har plads 🙂

Denne gang skal det handle om prinsesse serien, en hver piges drøm!? I husker måske hele snakken om piger kunne lege med politi? (lige her), og ja selvfølgelig kan drenge også lege med prinsesse serien, men det ER ret girly, selvom der også er en konge, en prins osv. med i serien. Jeg tænker at det må være op til det enkelte barn, uanset køn, om man vil lege med prinsesser eller ej, Molly My vil hvertfald gerne.

Som altid, er jeg som tilskuer, helt tryllebundet af det gennemtænkte og detaljerede univers, jeg husker også noget med at det tager 2-3 år at lave en Playmobil serie, det kan jeg godt forstå, for intet er overladt til tilfældighederne. Og det gør bare at fantasien og legen får frit spil hos børnene.

FullSizeRender

P9030031

P9030025

Serien kommer til salg fra d. 16 september, men kan allerede ses nu, lige her. Molly My har leget med og testet følgende dele i serien:

Prinsesseslot

Børneværelse

Fødselsdags bord

Hestevogn

Hestestald

Prinsesseværelse med himmelseng

Som altid kan alle æsker leges med seperat, der er altid en eller flere figurer med, dvs. man kan sagtens lege med f.eks. prinsesseværelset, uden at have slottet. Eller omvendt lege med slottet uden at have alle de ekstra æsker, der er nemlig også meget tilbehør med til slottet fra start. Det syntes jeg er rigtig rart, at man netop kan starte i det små og så bygge på til fødselsdage, jul osv.

Priserne starter fra kr. 50 og op til kr. 1.600, som er prisen for det store slot. Hestevognen med hest, vogn, 2 figurer og en masse tilbehør koster f.eks. kr. 250.

P9040014

P9040018

P9030028

Hvis jeg skal fremhæve små favoritter i det store billeder er det, f.eks. at hestene har rigtigt hår der kan reddes, flettes, der er små spænder og børste med (kæmpe hit!), de små deltaljer med små mus i slottet og generelt de små dyr, Molly My ønsker sig vildt et kæledyr, så hun nød at der ud over mus, også var en kat og hund med, den lille picnickurv til hestevognen, bitte småt legetøj til børneværelset, kjoler der let kan tages af og på, så de kunne ligge ned og sove.

Vi gik meget op i at de skulle sove i på deres fine værelser, og så snart de var vågnede igen, skulle kjolerne på, så de kunne komme ned til fødselsdagsfesten.

Og så syntes Molly My også at det var meget vigtigt at der også var drenge med, fordi så kunne Marlon også være med, når han kommer på besøg, eller når han skal med os til prinsessefesten.

Prinsessefesten tænker i måske nu? Læs blot videre! 😉

Konkurrence:

Ligesom til lanceringen af rideskoleserien (lige her) holder Playmobil et spændende event for børnene, og i kan komme med, eller hvertfald nogle af jer.

Vi har nemlig igen fået lov at invitere 2 læsere (med max. 2 børn hver) med til eventet, og det er altså ikke et hvilket som helst event.

Playmobil vil nemlig gerne invitere jer til te-selskab og prinsesseskole. Søndag d. 25. september kl. 14-17, i det meget smukke lokale Gyldensteen hos Phoenix Copenhagen, der ligger tæt på Amalienborg Slot i København.

På prinsessedagen får børnene mulighed for at klæde sig i smukke kjoler, lege med fine pynteting og lære at være en rigtig prinsesse i prinsesseskolen.

Undervejs kan de også udforske det nye prinsessetema fra Playmobil og deltage i et kongeligt te-selskab, der byder på fine kager og andre lækkerier.

Lyder det som noget for jer?

Så skriv en kommentar herunder, og skrive gerne hvem i vil glæde med sådan en prinsessedag, samt tøjstørrelse på deltagerne, af hensyn til prisessekjolerne 🙂

Måske i ikke kan den dag, eller er langt fra København? Så er der også “trøstepræmier” nemlig disse to lækre æsker, som to heldige kan vinde.

6853_product_box_front

6850_product_box_front

 

Skriv derfor også en kommentar, hvis du hellere vil vinde produkter, eller smid et lod i begge puljer, det må man også gerne.

Jeg trækker de i alt 4 heldige vindere på søndag d. 11 september kl. 20.00.

 

 Indlægget er sponsoreret af Playmobil, fornøjelsen helt på vores side!

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

 • Vi bor desværre i nordjylland og har ikke mulighed for at komme til købehavn den 25.09, selv om min datter ville elske det.

  Jeg vil gerne smide et lod i puljen om en af de fine trøstepræmier.

 • Prinsesse Kaya på 6 ÅR vil ELSKE at blive inviteret til prinsessens. Så sent som Igår kyssede hun en frø i haven i håb om at denne forvandlede sig til en prins ❤️😂 men skuffet måtte hun konstatere, at den kun var ulækker og slet ikke en rigtig frø 👑,

 • Prinsesse Kaya på 6 ÅR vil ELSKE at blive inviteret til prinsessens. Så sent som Igår kyssede hun en frø i haven i håb om at denne forvandlede sig til en prins ❤️😂 men skuffet måtte hun konstatere, at den kun var ulækker og slet ikke en rigtig frø 👑, Kaya bruger str 116-122

 • Min datter Frida på 2,7 år ville blive ellevild for enten en prinsessedag eller en fed pakke fra Playmobil 😊

 • Åh, vi har lige en i prinsessealderen herhjemme, der ville blive lykkelig for noget Playmobil. Vi har desværre lidt langt til København, selvom det lyder som et fantastisk event :-)

 • Wauw, det ville simpelhen være det fedeste for mine 2 piger på Amanda på 5 (str. 116) og Ella på 3 (str. 98) selvom turen er lang, så gør vi det gerne.
  Vil gerne smide lodder i begge puljer 😉

 • Mit barnebarn er HELT VILD med ASKEPOT 👑 Så hun ville være i den syvende himmel, hvis hun kunne komme med til dette event 👸

 • Sikke et fint playmobilsæt! Min datter Silja på 4 år (og hendes mor😉) ville elske at at komme med til prinsessefesten😍👸👌

 • Min datter på 6 (str 116-122) ville elske at være med til prinsessefest. Hun ville også blive rigtig glad for de fine trøstepræmier.

 • Hvilken skøn konkurrence og perfekt for piger der er nået i prinsessealderen. Frida ville ELSKE ELSKE ELSKE en prinsessedag men vi har lidt langt til KBH! Så; vi vil blive LYKKELIGE hvis vi kunne starte med en pakke fra Playmobil.

 • Min datter er også meget glad for Playmobil. Det er nemt at have med, fint og lige til at gå til. Hun ville elske det fine bryllup for vi har været til et par stykker det sidste års tid. :-)

 • Vil rigtig gerne vinde en \”trøste\”præmie til min datter. Hun er 3 år og har netop fået øjnene op for playmobil og kan bruge oceaner af tid på at lege med det.

 • Min datter Sofie på 5 år er vild med både playmobil og prinsessekjoler, så sikke en fantastisk konkurrence 👑 😍
  Hun er 122 cm høj.
  Prinsessedrømmehilsen fra Sofie og hendes mor

 • Min datter Sofie på 5 år er vild med både playmobil og prinsessekjoler, så det er da en fantastisk konkurrence det her 😃
  Hun er 122 cm høj.
  Prinsessedrømmehilsen fra Sofie og hendes mor 👑😍

 • Min datter Amalie på 6,5 ville simpelthen elske atfå sådan en fantastisk oplevelse <3 Hun elsker alt med prinsesser og er stor fan er Playmobil <3 Håber, håber, håber

 • Jeg vil rigtig gerne vinde en af de fine æsker til min datter Annika! Vi bor desværre helt i Nordjylland, så har ikke mulighed for at deltage i prinsesse-arrangementet…

 • Hvor lyder det hyggelig med så en dag kun være sjove at prøve men det er desværre for langt væk vi bor i Randers men hold da op hvor vildt se hvor meget de har udvikle sig fra da jeg var barn der lege jeg rigtig meget Cowboys og indianer hilsen fra Lærke mor

 • Aldrig har jeg krydset så meget fingre som til denne konkurrence. Agnes på 3,5 år ville tro det var fødselsdag OG juleaften på samme tid hvis hun blev inviteret til prinsessefest med teselskab!

 • Åhhhhh min datter Laura på 4 år ville ELSKE det. Hun er den skønneste lillesøster der altid sætter sig selv til side for storebror der er autist og derved \”fylder\” meget. Hun bruger str 122 og det ville være en fornøjelse at lege prinsesse for en dag sammen med hende. Jeg hopper også gerne i det store prinsesse skrud str s for at glæde hende (og alle andre på vores vej i toget fra Skanderborg ;)

 • Min Andrea på knap 3 år ville elske at vinde sådan en storslået oplevelse! Hun elsker at lege med playmobil, og pt hitter prinsesser rigtig meget. Vi vil gerne smide et lod i puljen til både prinsessefest og playmobil æsker.
  Min skønne Andrea er en str 98.
  Vi krydser fingre :)

 • Prinsessen holder fridag er en af mine all time favoritfilm og denne her event vil være vores mulighed for at få følelsen som Audrey har i filmen. Vi ELSKER playmobil❤️🌈

 • Ej hvor vildt! Jeg ville tage mit skønne prinsesse elskende bonus barn med❤️ Og min venindes datter som jeg er mor 2 for😂😂 :-) de bruger str 122 og 134 :-)

 • Min lille Inger på 4 år er vil med prinsesser og thebord, så det ville være fantastisk at kunne give hende en rigtig prinsessedag💕 Hun ville nyde at kunne tage en god veninde med, så det ikke bliver for overvældende at være alene☺️

 • Min datter Carla og hendes veninde ville elske elske elske at komme med til sådan en fest. Desværre er der alt for langt til KBH fra lille Nibe så de må nøjes med at lege teselskab hjemme i stuen.

 • Jeg ville rigtig gerne glæde min datter, Agnes, med sådan en prinsessedag, men desværre bor vi helt oppe i det mørke Nordjylland, men jeg er overbevist om, at hun ville blive meget glad for sådan en trøstepræmie :)

 • Åhh jeg ville knuselske at tage min 4 årige diva med. Hun bruger 122 i tøj og elsker elsker elsker prinsesser, så meget at hun stod op kl 03.00 (!!!) den dag Mary kom til byen. Hun har værelset fyldt med det store playmobilslot, hestevognen med guldhest, fekufferten og ønsker sig altid tilbehør til slottet. Hun ville dåne af lykke hvis hun kom med.

 • Min datter, Molly på fem et halvt (meget vigtigt med det halve!), ville knuselske en ægte prinsessefest. Hun er vild med alt, der involverer tyl, perler og glimmer. Hendes bedste veninde er også til prinsesser, så det vil være en fest at have dem med til prinsessefest. Vi vil selvfølgelig også gerne være med i konkurrencen om æskerne❤️

 • Åh Ea og jeg har lige kigget i playmobil bladet og hendes største ønske er æsken med Rapunzel håret👸🏼 Vi kan desværre ikke, men ønsker trøstepræmie ⭐️

 • Ville elske at tage min datter med til prinsessefest, men da vi bor i Nordjylland bliver det for langt. Så smider istedet et lod i puljen til legetøjet da hun har fødselsdag i næste uge og ville være fedt at kunne overraske med en ekstra gave😊🎁

 • Ville elske at kunne forkæle min datter med en af æskerne. Hun er vild med alt med prinsesser, heste, lyserødt, smådyr og meget mere 😊

 • Jeg vil elske at glæde min prinsese på 5 år som lige er startet i 0 klasse med en af de fine æsker, da der er for langt at tag til en prinsessedag. Men er hel sikker på at min datter vil ha elsket det.

 • Sikke et fint event – vi er fra Aalborg eller faktisk længere nord på. Men en tur til Kbh til sådan et event gad jeg godt byde vores twins damer – sammen med en weekend i hovedstaden. Bliver vi ikke udtrukket til det vil vi gerne lege med sådan en æske 😊

 • Min \”prinsesse\” her hjemme, Nicolina, på 4,5 år str 110 – ville elske at komme og lege prinsesse for en dag sammen med Molly My og de andre børn :) . Hun skal være storesøster i slutningen af oktober til en lillesøster, og jeg ville elske at kunne gi hende denne oplevelse sammen med mig inden vi bliver flere. Ligesom det ville være skønt at se om playmobil kunne være et hit til storesøster-gave, og under juletræet. Vi vil i hvertfald gerne være med til at skabe en magisk dag :) hvis man må tage et ekstra barn med ville hendes bedste veninde Emma, samme alder og størrelse, elske at deltage sammen med Nicolina.

 • HVis jeg bliver den heldige vinder, skal min datter og hendes bedste veninde forkæles, de bruger begge ca str 104 i tøj.

  Og vil gerne smide et lod i begge puljer ;0)

 • Ej hvor er det fine ting! Min datter er helt vild med prinsesser men vi kan desværre ikke den dag – øv! Håber de holder et lignende arrangement en anden gang..? Så vi håber derfor i stedet på at vinde produkter – helt klart et hit :-)

 • Min datter ville ellers elske at være rigtig prinsesse for en dag, men der er desværre lidt for langt til København. Så vi ønsker os en trøstepræmie istedet

 • Jeg ville glæde min smukke datter Vega på 3 år som elsker at lege prinsesse og klæde sig ud ❤️ hun bruger str. 98

 • Hold op hvor lyder det fantastisk med et \”ægte\” prinsesse te selskab. Min datter Ida på 4 år vil elske at komme med. Vi holder selv mange te selskaber her hjemme, da hun elsker te. Er sikker på hun rigtig gerne ville have sin veninde Mercedes med.
  Hvis vi ikke er heldige med denne oplevelse, så vil jeg gerne ligge et lod i til de skønne produkter fra Playmobil – er helt sikker på det er noget der kommer til at stå på ønskeliste til jul og fødselsdag.

  Tøj str: Ida 104 – Mercedes 110.

 • Min Celina vil elske at vinde prinsesse Playmobil. Hun elsker alt med kjoler og prinsesser. Derfor ville hun også elske en prinsessefest, men \”desværre\” bor vi helt i Nordjylland :)

 • Min datter Asta på 3 år (str. 104) ville elske det!
  – og jeg ville elske at kunne give hende sådan en oplevelse :)

 • Mega fint med prinsessefest. Min datter ville elske det – hvorom alting er, er vi på Mallorca den dato. Ville dog elske at vinde præmierne istedet.

 • Det ser fantastisk. Min datter på 4 år ville elske sådan en prinsessedag. Hun ville helt klart invitere en af hendes veninder fra børnehaven med- de bruger str 110.

 • Wow. Bare wow! Jeg håber inderligt jeg vinder en prinsessedag til Kornelia. Hun ville ELSKE det. Jeg ville smide en tur inkl overnatning i Kbh for at gøre det til en rigtig prinsesseweekend. Åh hvor jeg håber at vinde denne unikke oplevelse, det bliver jo ikke større end det for en pige på fem. WUAW!
  Krydser alt! Rigtig god weekend til dig og Molly My – må den være fyldt med prinsesser, kys og hygge. Min store pige er i str 122/128.

 • Ej det er lige den dag min datter fylder 8. Så bliver jeg nødt til at prøve lykken .

  Vi skal egentlig fejre hende den dag. Men tror da hellere hun vil dette.

  Hendes str er 140 /146.\’

 • Mine to piger Leonora (3 år- str 110) og Elisabeth (6år- str 128) Elsker at lege med udklædningstøj og prinsesser er lige sagen. Det ville være en stor oplevelse at være sammen om det og en oplevelse som man sjældent får mulighed for. Fantastisk konkurrence – meget ekstraordinært med sådan en fin oplevelse.

 • Mine to piger Leonora (3 år- str 110) og Elisabeth (6år- str 128) Elsker at lege med udklædningstøj og prinsesser er lige sagen. Det ville være en stor oplevelse at være sammen om det og en oplevelse som man sjældent får mulighed for. Fantastisk konkurrence –

 • Det lyder vel nok spændende og helt magisk. Vi vil gerne deltage uanset om det er konkurrencen om festen eller en Playmobilæske. Det ville være min datter Agnes på 4 år som skulle med sammen med hendes kusine Emilie som også er 4 år. De er begge en str. 116. Vi krydser fingre….

 • Skøn konkurrence! Jeg ville invitere mine to skønne tøser med Emma på 6 år og Olivia på 3 år med, vi bor i Nordjylland men vil gerne tage turen til KBH for sådan en oplevelse. De bruger str. 110 og 128😄

 • Uhh sikke en fin konkurrence, lige noget for pigerne :) hvis jeg vandt ville jeg tage min datter med på 7 år (str 128/134).
  Vil også gerne bede om et lod i konkurrencen om at vinde en af æskerne.

 • Sikke en fin konkurrence😍 Jeg ville elske at tage min datter Olivia med str. 116 og hendes veninde Ella med str 104. De ville være i den syvende himmel❤️👸🏼👸🏼 vi ku også godt tænke os at være med i lodtrækning om en fin gave fra playmobil❤️

 • Vi kan desværre ikke d 25 😔 Men vores Amanda på 3 år vil blive så glad for at vinde en æske med prinsesse playmobil 😍👌🏼🙏🏼

 • Sikke en fantastisk konkurrence 😍 Min datter Jennifer på snart 4 år ville elske af være prinsesse for et par timer sammen med en af hendes gode veninder ❤️🙏🏻

 • Vi har en lille frøken herhjemme, som ville knuselske sådan en trøstepræmie (vi har desværre planer i den weekend, hvor der er teselskab og kan derfor ikke deltage). 🍀🍀🍀

 • Selvom vi bor langt, langt borte (Vestjylland), skal min datter ikke snydes for muligheden for sådan en fortryllende dag! Jeg tager gerne en fridag, hvis vi skulle være så heldige, så hun og hendes veninde – str 110 og 116 – kan få en uforglemmelig dag! 👭🍀 Vi smider dog også gerne et lod i puljen med de spændende produkter 😊

 • Min datter Aura My på snart 4 år vil elske en trøstepræmie – vi har intet playmobil endnu, men overvejer snart at skulle i gang med en samling 😄 Desværre har vi andre planer den dag der prinsesse event, men trøstepræmien er da også mega lækker! 😍

 • Min Frk. Klara på 4 år har netop fået øjene op for Playmobils fantastiske verden og ville elske nogle prinsesseting at lege med🙏🏻😊

 • Oj, en fantastisk giveaway, kære Michala. Min datter Nellie på knapt 4 (str. 104 ish) ville ELSKE at vinde – og jeg ville elske at kunne glæde hende. Ville muligvis også tude en lille smule af lykke på hendes vegne, for ja, hun elsker playmobil og prinsesse(kjoler) mindst lige så højt, som Molly My gør ❤️

 • Jeg vil gerne deltage i lodtrækningen om en af kasserne. Min datter, Penny, er 2 1/2 og jeg har så svært ved at finde ud af, hvilket legetøj hun vil have glæde af som det næste. Der er stadig meget legetøj, hun er lidt for lille til. Jeg tænker, Playmobil er et godt bud, og de hører mange eventyr i børnehaven, så der er grobund for nogle gode genfortællinger med figurerne.

 • Min datter Aura My på snart 4 år vil elske en trøstepræmie – vi har intet playmobil endnu, men overvejer snart at skulle i gang med en samling 😄 Desværre har vi andre planer den dag der prinsesse event, men trøstepræmien er da også mega lækker!

 • Uh min datter ville elske at være prinsesse for en dag, men da vi bor i Jylland er det nok lidt langt! Derfor vil vi gerne, hvis vi er så heldige at vinde, have produkter i stedet🙏🏻

 • Åhhh det er så fint.
  Vega skal i det nye år ha hendes helt eget værelse – uden storebror.
  Og dette ville passe perfekt ind i hende lille verden :)
  Så vi håber på produktet – nu når vi ikke kan komme til Kbh.

 • Åhh ville SÅ gerne vinde pakkerne 😍 Min prinsesse har fødselsdag den dag – og får derfor gæster.. Såå eventet er liiidt langt væk og et dårligt tidspunkt 😉

 • Skøn konkurrence. Kan desværre ikke deltage i arangement, da vi bor langt væk. Men min datter ville elske de fine produkter 😊🍀

 • Har en lille prinsesse på 3 år helt heroppe i Nordjylland som vil elske en af trøstepræmierne, da det er en lang tur til København ❤️❤️

 • Det ville lige være noget for mindstemusen herhjemme..☺️ Begge pigerne elsker at lege med playmobil – og det er faktisk tit det de kan skabe en fælles leg omkring trods knap 4 års aldersforskel. Der er nok lidt langt til Kbh – men produkterne vil vi gerne smide et lod i puljen til..;)
  Kh. Anne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *