Når benene bare vokser og vokser

IMG_3863

Reklame

Nej, det er hverken fødselsdag eller jul, men Molly My var vokset fra hendes cykel, og da hun nu selv cykler (efter eget ønske) til børnehaven hver dag, så måtte der altså en ny cykel til. Det var synd at se hende hjule sådan afsted på en for lille cykel, så ja jeg har købt hende en ny cykel, og please ingen debat om at hun er forkælet, som da hun fik et nyt løbehjul. Mit barn, mine penge og min beslutning 😉

Men ja en ny cykel, og hvilken cykel! Den er lilla! = Hun er lykkelig! Igen efter eget ønske blev den lilla, hun vaklede mellem lilla og gul, men endte på lilla, og så er den bare rigtig rigtig god og robust, den er en letvægts udgave i forhold til hendes tidligere cykel og hun kommer bare så meget hurtigere afsted, hold op hun er glad for den, og stolt 🙂

Og nå ja, så har den støttefod OG håndbremse, i forstår slet ikke hvor vigtigt det er, når man er 4,5 år.

Find Puky cyklen i flere farver, lige her.

Hun har en 16 tommer, og den kan hun have et stykke tid, sadlen er helt i bund og kan sættes op, så jeg håber at vi kan have denne lidt længere end den tidligere cykel, men nu må vi se.

Heldigvis kan de jo sagtens sælges igen, når barnet er vokset ud af den, jeg tænker hvertfald ikke det bliver noget problem at sælge hendes “Elsa” cykel til et barn med lidt kortere ben 😉

Cykelhjelmen er også ny, det er en EGG Helmet og også en favorit, det er hendes nr. 2 fra EGG Helmet og det er bare den hjelm der sidder aller aller bedst, samtidig med at den også kan bruges f.eks. på skiferie mm.

Denne gang har hun valgt at den skulle være uden kronen som tilbehør, simpelthen fordi hun var træt af at alle på cykelstien skulle sige hvor fin den var, selvom jeg nu også syntes at det var ret cute med kronen på. Den er fra Lillefigaro, som har et rigtig fint udvalg, lige her.

Tøjet har jeg tidligere vist frem, lige her, og sættet er stadig blandet favoritterne, lige dele sejt og fint, we like!

Sandalerne er fra Angulus, og på udsalg, lige her. Er det ikke fedt at det er vejr til sandaler og bare ben i September måned??

 

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Vi bliver altså også nødt til at købe en større cykel til Aske selvom det hverken er jul eller fødselsdag. Det er jo helt åndssvagt med de lange ben på den lillebitte 12\” cykel! Hvor høj er Molly? Jeg forsøger at regne ud hvorvidt hans ben er lange nok til 16\” med sadlen i bund…

    • Du skal hellere måle hans skridtlængde og så bruge anbefalingerne under de forskellige cykler, det er nemlig ikke kun højden der er en faktor, men om de kan nå jorden fra sadlen :-)

  • Her kom cyklen også på en helt almindelig tirsdag – og hvilken lykke! når man cykler meget skal det blive ved med at være sjovt – kan kun klappe i hænderne 😜

  • Hvem bestemmer at ny cykel kun er til jul og fødselsdag? ? Her får mine unger alt de har brug for når behovet opstår.
    Jeg har ikke forstand på den cykelhjelm som er rigtig fin, men jeg syntes at den ser meget stor ud og ser ud som om at remmen er meget løs og godt kan komme op over hagen??

    • Ingen bestemmer det, men der kom lidt \”øf\” da hun fik et løbehjul en dag, så tænkte at jeg lige tog den i opløbet ved ikke at bede om en debat :-) Og du har helt ret med cykelhjelmen, den er blevet strammet under hagen efterfølgende :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *