Farvel til det tørre og grå…..

P9160041

P9160045

P9160049

Reklame

Hvorfor bruger du egentlig så meget creme mor? Fordi jeg er helt tør og grå i ansigtet!….. 2 sekunders tænketid: Ej, du er altså ikke grå?

Okay, måske ikke grå, men hvertfald meget meget tør og uden glans, så tæt på grå. Min hud har alle dage været tør, det er ikke noget nyt, men specielt når det bliver køligere og eller når jeg er træt og stresset bliver den endnu mere tør.

Jeg tester forskellige produkter fra Elizabeth Arden for tiden og de hjælper mig alle på rette vej, mod en fugtet og sundere hud.

Jeg bruger følgende, i nævnt rækkefølge:

Superstart Booster, som ikke er en serum, men et produkt jeg bruger inden en serum. Dens formål er at skabe balance, f.eks. til tør hud eller hud der som min reagere på skiftende temperaturer, jeg bruger den både morgen og aften.

Herefter bruger jeg Ceramide kapsler. De er sindsyg gode, jeg har ikke prøvet noget lign før, min hud suger dem til sig, og jeg kan se og mærke en forskel med det samme. Jeg lader dem suge ind i cirka 5 minutter inden jeg kommer min ansigtscreme på.

Som ansigtscreme bruger jeg så Visible Difference Gentle Hydrating Cream, den er god og fugtgivende, ligesom den har en lækker konsistens.

Derudover bruger jeg også Eight Hour Oil, både til både ansigt og krop. Denne har jeg skrevet om tidligere (lige her) og den er stadig en favorit, specielt til mine tørre ben og arme, men den er også god i ansigtet og håret, sådan et all over produkt 🙂

Om natten bruger jeg så Eight Hour Night, den minder mig lidt om den klassiske Eight Hour creme på tube, men i en mere cremet version, den er virkelig fedtet og kan derfor også bruges som maske, jeg elsker at den er så drøj og fedtet i det, helt perfekt til natten og min hud elsker elsker det.

Hvis ikke man har mod (og råd) til alle produkterne er mine favoritter Ceramide kapsler og Eight Hour Night cremen, de er virkelig skønne!

I samarbejde med Elizabeth Arden.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *