Lækker, pæn, støtter et virkelig godt formål og så til bare 19 kr!

P9200027

P9200029

P9200028

P9200039

Reklame

Kan man have for mange læbepomader? Ja, pomader, ikke læbestift med farver (jf. dette indlæg) bare rolig 😉 Hvis man spørg Molly My, så ikke… Hun elsker det! Og skal altid lige have en i tasken og se efter nye når vi er ude og handle.

Disse er udover at være virkelig lækre med macadamiaolie, også med til at støtte et vigtigt projekt, læs mere om det nedenfor, og så koster de kun kr. 19!

Det er rent win, win, win ik? De fåes, lige her.

Mere om projektet her

Cremet og nærende læbebalsam med macadamiaolie fra Guatemala, hvor Yves Rocher reinvesterer en del af overskuddet lokalt, dette sker ud fra ønsker fra kvinderne, som arbejder på plantagerne. Størstedelen går til at få rindende drikkevand i de boliger, der ligger på plantagen. Motiverne på emballagerne er såkaldte ”alfombras de aserrín” – store farvestrålende savsmuldsmåtter, som fremstilles i henhold til den lokale tradition.

Macadamiaolie fra Guatemala
Bæredygtig plantehåndtering, som leder til øget respekt for mennesket og naturen. Yves Rocher lægger stor vægt på at sikre planternes sporbarhed, og at håndteringen i de forskellige planteområder foregår på en sikker og ansvarlig måde. Dette arbejde sker ud fra 3 grundprincipper:

1. At høste på en ansvarlig måde
Fra området El Pacaya i Guatemala forsynes Yves Rochers laboratorier med macadamia, som frem for alt dyrkes dybt inde i skoven, som dækker over 600 hektar.

2. At beskytte planteriget og mennesket
Frugterne samles op fra marken ved håndkraft, hvorefter de sorteres, og frugtkødet fjernes. Det er kun frugtens nød, der gemmes. Nødden presses derefter for at fremstille den eksklusive macadamiaolie. Mænd og kvinder arbejder sammen for en udvinding i samklang med naturen, samtidig med at børnene går i plantagens skole.

3. At tilgodese lokalbefolkningen
I forbindelse med denne Limited Edition med macadamiaolie fra Guatemala reinvesterer Yves Rocher en del af overskuddet fra salget lokalt. Som svar på kvindernes ønsker investeres der i projekter, som kan forbedre leveforholdene, frem for alt tilgang til rindende drikkevand i de boliger, som findes på plantagen.

Det vil man ret godt støtte op om ik?

Måske en ide til sokke eller adventsgaver til jul? De er også rigtig fine med tegningerne på 🙂

Find dem, lige her.

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *