Ostegratineret pasta med kylling, bacon og broccoli

P9220066

Jeg vil næsten garantere at denne ret er et hit hos hele familien!

Pasta, ost, bacon, kylling, broccoli (og lidt fløde) haps, det er lækkert! Ikke meget low carb eller low fat, men sådan må det godt være nogle gange ik?

Det er yderst simpelt at lave, og er igen en ret som er god til at få brugt rester på. Man kan nemlig i princippet bruge alle kød eller grønt rester, og faktisk også en rest af pasta, hvis man skulle have sådanne tilbage fra dagen før.

Her er brugt:

Pasta

Kylling bryst

Bacon

Broccoli

Revet ost

Piskefløde

Salt & Peber

Jeg har fået lidt feedback fra flere, at der gerne må være lidt mere “vejledning” i mine opskrifter, så jeg har simpelthen idag dokumenteret hvordan det laves, det er SUPER nemt.

Kog pasta, og fordel i et fad.

P9220055

Fordel stegt bacon, kylling og broccoli over (det hele har været på panden inden, først bacon, så kylling og til sidst fik broccolien også lige et par minutter).

P9220058

Kom en lidt piskefløde (cirka 1 dl) over det hele og fordel revet ost, her skal rigeligt til, det er det lækre ved det hele 😉 Drys også med lidt rasp, så får man en lækker sprød skorpe.

P9220060

Kom i ovnen 200 grader i cirka 20 minutter, hold øje, den skal have lidt farve og osten skal være godt smeltet.

P9220063

Spis! Gerne med lidt salat eller brød til 🙂

P9220064

I steder for kylling, kan som nævnt bruges en rest andet kød og af grøntsager er det også lækkert med blomkål, porrer, svampe eller hvad man nu lige har liggende i grøntsagsskuffen.

Brug resterne og undgå madspild 🙂

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette site anvender Akismet til at reducere spam. Læs om hvordan din kommentar bliver behandlet.