Vi har testet kreakassen, det var et kæmpe hit!

P9220003

Reklame

Jeg nævnte det lidt kort, i dette indlæg, det med Kreakassen, og er nu klar til at sætte lidt flere ord på, men lad mig kort sige: Det var et kæmpe hit! Og det ville jeg aldrig skrive, hvis ikke jeg mente det! 🙂

Kreakassen er meget kort fortalt “Panduro møder Aarstiderne” sådan er det sagt af Kreakassen selv, og jeg er helt enig.

Man modtager en æske med vejledninger og materialer til 4 spændende krea projekter, det hele er fint pakket ind med silkepapir, konfetti og en lille overraskelse (slikkepinde). Så bare det at åben pakken, var en skøn oplevelse, og gav lige forventningerne lidt ekstra.

P9220009

P9220022

P9220027

Der er som nævnt vejledningerne med, og det er alle opgaver som børnene sagtens kan lave med hjælp fra voksne, jeg vil sige at det er et projekt sammen med børnene, og altså ikke noget man bare giver dem selv, med mindre de selvfølgelig er ældre end Molly My, vi har virkelig hygget os med at lave tingene, og hun kunne meget mere end jeg lige troede.

P9220040

P9220047

P9220109

Ideerne / projekterne er sjove og nytænkende, hvor smart er det f.eks. ikke lige at lave en væv med en paptallerken, det er da SÅ smart fundet på, og den var hun specielt stolt af at lave, det med at sidde med nålen (som også følger med!) og så lave en oppe og en nede med tråden, det var sjovt at høre hende sidde og sige det meget koncentreret, op, ned, op, ned…

P9220089

P9220076

Der er virkelig materialer med til det hele, alt fra maling, papir osv og ja til nålen vi vævede med. Det eneste vi selv har skulle finde frem har været saks og lim, og det har de fleste jo hjemme i forvejen.

P9220068

Her de 4 projekter fra denne månedskasse (væven var ikke helt færdig på dette billede).

Jeg syntes at Kreakassen er en virkelig virkelig god ide, selvom vi selv er ret gode til at finde på små kreative projekter er det her alligevel helt nyt. Det er hyggeligt, let og helt sikkert noget vi gerne vil prøve igen.

Jeg tænker at det også er en god ide til f.eks. adventsgave, så kan man få et projekt hver søndag, og så har jeg læst at oktober kassen har halloween tema, den må næsten prøves ik? Mon ikke december så er juletema? 🙂

Man kan enten lave et fast abonnement på hver eller hver anden måned, så sparer man lidt på prisen eller man kan købe kasserne enkelte gange.

Hver måned:

Screen Shot 2016-09-22 at 21.11.27

Hver anden måned:

Screen Shot 2016-09-22 at 21.11.44

Eller man kan som nævnt købe den enkelte gange, så koster de kr. 249, kr. 339 og kr. 429 til henholdsvis 1,2 og 3 børn, så selvfølgelig er det billigst at lave et abonnement, og jeg syntes virkelig det er en fin pris på kr. 199 for de 4 projekter, man kommer bestemt ikke langt for de penge i Panduro Hobby, og det siger jeg på trods af at jeg virkelig elsker den butik 😉

Læs meget mere om Kreakassen, lige her.

Ps. hvis i skynder jer kan i indtil i morgen (fredag) Molly My i action med Kreakassen på min Instagram story.

 

Laves i samarbejde med Kreakassen, kreahygge og ros er helt frivillig.

 

 

(Visited 62 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *