Specielt idag 20 % på ALT Angulus (også nedsatte varer)

Angulus

Reklame

I er rigtig mange, faktisk dagligt, her nu hvor det er blevet ny sæson, der skriver og spørg om jeg mon får en rabatkode til Angulus igen, som jeg gjorde i foråret. Tak for det, jeg er super glad for at i kan bruge det jeg laver og efterspørg det igen.

Boozt har dog ikke ønsket at lave en lign kode igen. MEN idag er der specielt 20 %ALT, også Angulus, så det er nu i skal få købt og shoppet det, jeg ved i har kig på 🙂

Beklager at jeg ikke kan hjælpe på anden vis, men jeg vil selvfølgelig altid gerne tippe jer, når der er gode tilbud som idag.

Brug koden hedder ‘BESTDEAL‘ og gælder altså KUN idag søndag d. 25 september 2016, og den gælder altså også på nedsatte varer. (Virker ved køb over kr. 999)

Og husk at den altså gælder på ALT ikke kun Angulus, der er så mange lækre sager til hele familien, og der er jo gode penge at spare, hvis i skal købe vintertøj, støvler, termo, uld osv.

Kom til Angulus, lige her og hele det store udvalg med alt, lige her.

(Bemærk dog, at mærkerne Mango, Ralph Lauren, By Malene Birger, BOSS, Tommy Hilfiger, Barbour og Eton IKKE er med i tilbuddet, men alt andet)

 

Happy shopping 🙂

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *