Mor, makeup og favoritter!

IMG_3965

IMG_3976

Reklame

Jeg tænkte at det var på tide med lidt mig og lidt “mor” på bloggen 🙂 Det er tit så let at fokus bliver på Molly My og børn generelt, da det falder så naturligt og er let, da det trods alt er hende der er det vigtigste (for mig), men også hende der er foran kameraet til hverdag.

Idag hopper jeg altså selv frem, så hej! 🙂

Det skal handle om lidt forskellige favoritter, blandt andet skønne sager til nem hverdags makeup, sådan på min egen ikke ekspert måde, men tænker at der nok er flere af jer, der også er der? Altså ikke er eksperter, men gerne vil have det enkelt, let og pænt?

P9200022

P9200025

P9200024

P9200023

Billederne er alle med favoritter som jeg har brugt, på øverste billeder af mig selv.

Ultimate volume mascara fra Idun, den giver god fylde og lidt længde, og er let at bruge. Mine vipper er ret korte efter jeg i længere tid har haft extensions på vipperne, så den er ret effektfuld. Find den, lige her.

Pressed mineral blush fra Idun (farven hedder Smultron), den falder let og naturligt ind, giver lidt farve og glød, uden det er for meget. Find den, lige her.

Creamy touch blush fra Nilens Jord (farven hedder No. 708), her ville jeg enten bruge denne eller den ovenover fra Idun, det er lidt om man er til at bruge børst eller en cremet udgave. Denne udgave er helt ny for mig at brug, og kræver lidt tilvænning, men når det er sagt så er den let at bruge. Og jo perfekt lige at have med i tasken, til en opfriskning i løbet af dagen. Find den, lige her.

Chubby concealer fra Nilens Jord (farven hedder No. 449), den bruger jeg til de mørke områder under øjnene, eller hvis jeg lige har en lille plet eller lign, altså sådan en der lige hjælper mig til at dække lidt. Den er lækker og cremet i konsistensen. Find den, lige her.

Chubby lips fra Nilens jord (farverne hedder No. 742 og  743) det er No. 743 jeg har på til dette billede. Den er en (min fortolkning) blanding mellem en læbestift og læbepomade, den giver lidt farve og er plejende, uden at give så meget som en læbestift, helt perfekt til hverdagsbrug. Den er på kort tid blevet en absolut favorit. Find den, lige her.

Brow Extender fra Divaderme (farven hedder light blonde), den er som navnet siger til brynene, jeg har ikke særlig mange bryn og dem jeg har, har ikke særlig meget farve, jeg har derfor altid snydt med lidt farve, denne er virkelig god, det er bitte små fibre som nemt påføres og giver et (syntes jeg) ret naturligt look og bedst af alt, så holder den hele dagen. Find den, lige her.

Sådan!

Og en, to, tre jeg er klar til at gå ud af døren! Eller dvs. jeg går ofte ud af døren uden makeup, men skal jeg på kontoret eller har andre aftaler, er det som regel cirka sådan her jeg ser ud.

Kan i mon brug nogle af mine tips, selvom det ikke er på ekspert niveau?

Og ps. min bluse er fra Stine Goya og kan fåes, sammen med ALT andet på Boozt med 20% idag, se mere lige her.

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *