Velkommen til smukke blade, kastanjer, græskar og tørre kinder

FullSizeRender

Reklame

Jeg kan ikke helt gøre op med mig selv om forår eller efterår er min favorit årstid, de har hver deres charme. Men at efteråret nu endelig er ankommet skal jeg ikke sige noget dårligt om.

Jeg elsker det, elsker den smukke sol og den kolde vind i kombination, ligesom jeg elsker at der for alvor skal gang i de tykke uldtrøjer, huerne mm. Det er årstid for hygge med creative sysler, hjemmebagte boller og varm kakao.

Alting bliver så smukt om efteråret, bladene får de mest fantastiske farver, kastanjerne kan samles og begge dele er oplagt til hyggelige kreative projekter. Hjemme skær vi græskarlygter, maler på de smukke blade med fingermaling og glimmer og sætter dem enten sammen til en krans, limer på et kort eller bruger dem som de er, som fint pynt til f.eks. bordet med en masse stearinlys, kastanjer bliver lavet til forskellige sjove dyr eller bruges som pynt i en skål, de er så dekorative.

En tur i skoven for at samle blade og kastanjer er både hyggeligt og skønt, men også hårdt for huden og navnligt for kinderne, som jo er lidt svære at pakke ind.

Det er faktisk det eneste negative jeg kan sige om efteråret, nemlig at min (og Molly My’s) hud reagerer kraftigt på temperaturskiftet og bliver mere tør end normalt. Specielt ansigt og kinderne bliver rigtig tørre og får områder/pletter, der kan blive meget irritable, hvis ikke vi passer på og bruger en god og fed creme.

En favorit til det ekstra tørre er denne fra Neutral, den hedder Neutral Intensiv Repair Creme og koster omkring 45 kr, det er noget alle kan være med til ik?

Vi har brugt den længe, den virker, den er ren som Neutral’s produkter jo er og så er den let at købe, man kan jo få Neutral overalt. Ellers kan den købes online, lige her.

Og til den pris kan man heldigvis tillade sig at købe et lille lager, så vi har dem liggende lidt rundt omkring, i min taske, på badeværelset, i børnehaven osv.

Den er rigtig fed, men kommer hurtigt ind i huden OG er virkelig virksom, hvis vi bruger den på de meget tørre områder kan jeg med garanti se en forskel allerede næste dag.

Cremen skal ikke bruges i hele ansigtet (vi gør hvertfald ikke) men på de ekstra tørre områder og så har jeg også brugt den som en maske enkelte gang, hvor jeg syntes at mit ansigt havde ekstra brug for det, men jeg har også meget meget tør hud.

Bonus er at Molly My også syntes at det er ret hyggeligt med sådan en maske, så sidder vi der også leger hjemme spa, evt. også med et lille fodbad 🙂

Et andet tip til tørhud, som i måske, måske ikke kender?

Er at smørre creme eller bodylotion på lige når i kommer ud af badet, imens der stadig er varmt og med damp og huden er lidt fugtig (lige tørre let med håndklædet inden) så suger cremen lettere ind og man når ikke at få den tørre fornemmelse, det har også hjulpet mig en del. Hvis jeg først går ud af badet og lige render rundt inden jeg kommer creme på, er jeg med garanti knastør over hele kroppen io løbet af meget kort tid.

 

Hvad er jeres bedst efterårstip? (både i forhold til hyggen og den tørre hud) 🙂

 

Indlægget laves i samarbejde med Neutral.

 

 

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *