HURRA, BABY Born® 25 år

P7260027

Sponsoreretindlæg

P7260043

P7260035

P7260032

P7260019

P7260009

P7260007

I sommers fejrede vi en helt særlig baby! Nemlig BABY Born® som fyldte hele 25 år, Molly My (og jeg) gik all in og lavede en lækker lagkage, pyntede op og inviterede gæster til fødselsdagen, eller hvertfald Gunner og Clara, jeg ved dårligt længere om de er gæster, eller en del af familien 😉

Molly My syntes vist at det var lige dele fantastisk, og lidt skørt sådan at holde fødselsdag for en dukke, men sjovt var det altså.

Jeg er jo selv for gammel til at have leget med BABY Born® som barn, men jeg kan huske at min lillesøster havde en og hvor sejt det var at den kunne så meget mere end mine egne dukker, fra da jeg var i den alder. Molly My har nu arvet både mine dukker, hvilket jo er virkelig hyggeligt og skønt at de sådan kan gå i arv, både for den hyggelige historie og minderne, men også det bæredygtige perspektiv i det hele.

Hun leget dog ikke rigtig med dem, de har alt for langt hår, som hele tiden er uglet og træls, det er der jo så ikke noget at sige til, når de har ligget på et loft i så mange år, men ja det er så altså hendes BABY Born® der kommer frem når der skal leges “mor”, hendes baby hedder forresten bare baby!

Baby er med på tur, skal puttes, mades, og have skiftet ble, utrolig tit skiftes ble, siger jeg der har måtte købe nye en del gange, for hun smider dem sgu også i skraldespanden når den er skiftet 😉 Det er rigtig rollelegs fantasien der er i spil, og det er både givende for hendes sociale kompetencer og empati. Ligesom det sætter en lille dæmper på den lillesøster, hun så gerne vil have.

Og altså, nej hun får ikke en lillesøster, imellem tiden må hun nøjes med Baby, Baby som nu fylder 25 år og derfor kommer i et fint sæt med kjole, krone, pynt og lagkage. Oplagt ønske til en dukke eller dukkeejer. Det er ret fint ik?

Se mere BABY Born®, lige her. Og fødselsdagssæt, lige her.

 

Ps. lagkagen er i øvrigt lavet udfra, denne opskrift, hvor vi så har pyntet med smeltet chokolade og en masse friske bær.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *