Uhyggelig efterårshygge

img_4273

img_4269

Sponsoreretindlæg

Når man bliver spurgt om man vil lege med græskar OG spise is, så siger man bare ja! Eller øh ja, har paven en sjov hat? 😉

Vi elsker hygge, vi elsker at lave kreative ting, Molly My har plaget om at lave græskarlygter de sidste par uger (siden de begyndte at kunne købes overalt vi handlede) også er vi begge vilde med is, derfor en opgave vi kastede os over med stor glæde. Det er et ret godt arbejde vi to har, ik mor?

Anledningen er den ret lækre Yoggi® Frozen yoghurt rørt med mango og græskar, den er helt oplagt her til efteråret og halloween sæsonen. Jeg har aldrig lige tænkt græskar som en isvariant, men den er frisk og lækker i smagen.

Måske jeg mest kan smage mango i den, og ikke så meget græskar, men vi elsker mango, så det er altså ikke en dårlig ting at kunne smage mest! Yoghurten gør den frisk i smagen og så med sødmen fra mango og måske græskar, det er slet ikke dumt…

Jeg spiste min is med friske mango stykker og chiafrø, Molly My hendes med frisk mango og en chokolade edderkop. Egentlig behøver den ikke mere mango, men nu havde vi lige i køleskabet, og det smager jo godt!

Sidste år var jeg med Søren i New York til halloween, og blev meget betaget af alt deres pynt og hygge omkring årstiden, og ville ønske at vi også havde haft Molly My med os, det ville hun havde elsket.

I området omkring Soho var der på alle trappesten græskarlygter og jeg så for første gang den hvide udgave, da jeg så fandt dem selv her i DK, så skulle det ene af dem jeg købte altså være sådan et, er det ikke smukt? Måske i kan huske det, fra dette indlæg?

img_4279

img_4280

img_4278

Til vores hygge havde vi downloadet gratis skabeloner til græskarlygterne og pynt lige til at klippe ud, lige her, hvilket bare gjorde det hele lidt mere hyggeligt og let. Der er desuden også en vejledningsfilm, et spil og flere sjov ting.

Som i kan se var den unge dame også lidt utålmodig så hun startede med at lime skabelonerne og pynt på selve græskaret, inden vi fik dem skåret, det syntes hun selv var meget meget fint.

img_4282

Lygterne står nu ude på vores badeværelse (på billedet) da der kan blive helt mørkt når man lukker døren, og det er bare (u)hyggeligt at sidde og se på dem med levende lys i, som i (måske) kan se endte vi med edderkop og flagermus skabelonen.

Jeg har nu lovet at alt pynt skal blive på bordet frem til lørdag, hvor vi får Marlon på besøg til overnatning, Molly My har bestilt uhyggelig fest, og mon ikke at jeg skal have købt en is mere? Lidt hyggeligt hører sig vel til, når der er fest ik 😉

Måske en idé til hygge i efterårsferien, se meget mere, lige her.

 

Indlægget er sponsoreret af Yoggi® Frozen yoghurt rørt med mango og græskar.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *