Lækker og frisk salat med en rest kød

PA010073

I bedste stop madspild stil lavede vi denne lækre salat for et par uger siden. Der var nemlig en god rest mørbrad tilbage fra dagen før, og enten kunne vi bikse den til en god biksemad eller lave en salat, sådan udfra hvad der ellers var i køleskabet.

Valget blev en salat med spinatblade, mango, avokado, rødløg, feta og balsamico glaze. Den blev virkelig lækker og mættende, vi spiste den med lidt godt brød til.

Bestemt ikke sidste gang jeg laver sådan en salat, en anden rest kan jo også fint bruges, f.eks. kylling eller laks, jeg elsker nem og velsmagende mad, og når det så kan laves med gode rester, er det bare endnu bedre 😉

Så i forresten min opskrift på en lækker tomatsuppe den anden dag? Ellers kan den findes, lige her.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *