Når børn HADER, som i virkelig hader, at komme i bad….

p8230049

p8230069

Reklame

Molly My hader, hader, hader at komme i bad! Jeg tror faktisk ikke at vi kan sige noget mere skræmmende til hende, end at hun skal i bad!?

Det har ikke altid været sådan i husker måske da hun var yngre hvor tit hun var i bad i køkkenvasken? (Se lige her og et styk ret nuttet lille Molly My).

Pludselig er det vendt, og selvom vi enkelte gange siden har haft gode oplevelser både i køkkenvasken og badekaret, er det bare aldrig rigtig blevet godt igen.

Bad? Jeg kan ikke li bad! Jeg er bange for bad!

Så det er virkelig med bestikkelse når hun skal i bad, hvilket ikke er særlig ofte, netop fordi hun ikke kan li det (ja, det er ikke særlig pædagogisk, men mit barn, mine metoder ik?)

Der lokkes med mange ting, det kan være:

  • iPad med tegnefilm på
  • En is eller andet spiseligt
  • Badedragt på, den badedragt hun aldrig må få på i solen, fordi mor er solforstrækket og vil have heldragter til hende = et hit!
  • Bobler, mange bobler, altså i form af sæbeskum

 

p8230043

p8230052

Og så sidste nye ting, nemlig et badekar præcis til dukken også, så sidder de begge der og har det hyggeligt i hvert deres bad, naturligvis også begge med badedragter på. Det hele er fra BABY Born®, og en del af et samarbejde vi laver med dem.

Dukke kan købes, lige her, badedragt, lige her og badekar, lige her (Ellers har jeg set at f.eks. Føtex, Fætter BR osv har meget Baby Born på hylderne)

Det hjælper med dette setup, selvfølgelig gør det det, det er jo hyggeligt med sådan en ven ved siden af, men det bliver aldrig helt ok og godt med et bad!

Hvad gør i? Nogle af jer hvis børn også HADER at komme i bad og måske har fået det vendt?

Kom endelig med gode råd, vi mangler dem.

 

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Masser af badedyr og legetøj i badekaret. Stort badekar man kan dykke i. Gå til svømning eller ofte gå i svømmehallen så vender det er min oplevelse. Har selv et barn som er 8 år nu og hun vil helst i bad hver dag og gerne brus.

  • Jeg har godt nok aldrig oplevet at mine børn har hadet bad mere end et par uger ad gangen. Og så kort tid er jo intet problem. Men jeg tænker på om hun har prøvet at bade i sådan et stort, rigtig badekar hvor man nærmest kan svømme rundt? Eller om hun har prøvet at være i bad sammen med en ven (kræver selvfølgelig også et større badekar, eller et badeværelse med plads til to små ved siden af hinanden). For måske er vores storebadekar og det at drengene stort set altid bader sammen, årsagen til deres badeglæde. Ja, og så har vi jo også legetøj, bobler osv. Og så kan jeg heller ikke sige mig fri fra at have bestukket dem med en vingummi enkelte gange hvor de ikke ville i bad, men viiiiirkelig trængte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *