Husk også jer selv! Ja, det er jer mødre jeg taler til….

pa230020

pa230021

Reklame

Det er muligt at jeg her taler for mig selv, men jeg tror det nu ikke? Det med at vi mødre også skal huske os selv 😉 Det handler så ofte om børnene og hvad de skal, præcist tænker jeg lige nu på juletiden (som jo nærmer sig) og om det skal være pakkekalender eller advent osv.

Jeg er selv begyndt at købe ind til Molly My, der igen i år skal have nissegaver i sokken…. Og så glæder jeg mig specielt meget til december i år, dels fordi vi skal holde jul for første gang, altså Molly My skal, jeg har jo prøvet det tidligere. Men hun har aldrig, fordi vi altid har rejst, men hun vil så gerne og derfor skal vi prøve det i år. Hvordan og hvor ved vi ikke endnu.

Men jeg glæder mig også, fordi jeg for første gang i mange år, også skal åbne en gave hver dag, nemlig i denne mega lækre kalender fra Yves Rocher, det bliver da bare tosset hyggeligt, sådan at åben sammen med Molly My. Og helt perfekt med lidt mor forkælelse også, deraf min opsang i starten! Vi skal sgu også huske os selv.

Kalenderen er med 24 lækre poser, inkl. snor og små klemmer til at hænge den op med, det ser da lidt fint ud, med sådan en hængende ik? Jeg hang den op, for at tage billeder til jer, den er pillet ned igen, men skal uden tvivl op igen i december. Hvis ikke man har plads til at hænge den op, vil den også være fin i en kurv.

Kalenderen kan købes fra idag (i meget begrænset antal) til kr. 699, der er produkter/gaver for kr. 2.125, så der er altså mange penge at spare! Den kan købes, lige her.

Jeg syntes i fortjener en! Gør i ikke?

 

Hvis i vil se lidt indhold af nogle tilfælde poser jeg har åbnet, så se nedenfor. Ellers luk øjnene og klik, lige her, for at købe den.

Den er jo også hyggeligt bare at blive overrasket, men tænkte at jeg ville vise jer lidt af indholdet, det er altså hele produkter vi taler om, ikke noget med små prøver.

Jeg er ret positiv overrrasket over indholdet, og glæder mig nu til december, hvor jeg skal åbne dem påny, de er naturligvis pakket ned i de små poser igen 😉

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

pa230029

Dette er bare lidt tilfælde poser jeg har åbnet, der er altså en mascara, en neglelak, renseservietter, en serum, en body lotion, en scrub og en showergel.

Ret lækre sager ik? Gør det, forkæl dig selv, lige her.

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *