Hjemmelavede croutoner

pa230031

Det er noget så simpelt, men bare lækkert med sådan en omgang hjemmelavede croutoner. Vi bruger den i supper, salater og bare som snacks 🙂

Og så er de perfekte til at få brugt en rest, måske lidt tørt eller kedeligt, brød.

Stop madspild og brug resterne!

Alt du skal bruge er:

Brød

Olie

Salt eller ander krydderier

Start med at skær brødet i tern, rist det kort på panden i rigeligt med olie, salt og evt. lidt andre krydderier. Der skal bruges en del olie, brødet suger det til sig. Vend rundt, så det hele er fordelt. De behøver ikke tage farve.

Fordel brødet på en bageplade og sæt i ovnen på 200 grader i cirka 10 minutter, hold øje, de skal være gyldne og sprøde, de må helst ikke blive for mørke/brændte.

Lad dem køle af og nyd dem, f.eks. i en god og lun supper.

 

Så i opskriften på en lækker cremet tomatsuppe? Ellers find den, lige her.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *