Når en dør lukkes…..

img_4557

Åbnes en ny, er det ikke noget med det?

Hvertfald er døren lukket for sidste gang (af os) i sommerhuset idag. I morgen får de nye ejere nøglerne, og så er det eventyr forbi. Sommerhusland, vil altid for mig være en rigtig dejlig tid, det var vores fristed og en del af Molly My’s barndom.

Men nu er det solgt og slut og noget andet skal skabes, realistisk så når vi ikke flere rejser i år (da Molly My har valgt at vi skal holde jul) og derfor ikke rejse, men i det nye år og til foråret så skal vi ud og opleve og skabe nye minder til barndommen.

Paris (som skrevet om her) må være første destination, Paris om foråret er skønt, og evt. i kombination med Disneyland Paris (som skrevet om her).

Vi er okay, men det var alligevel lidt mærkeligt sådan at lukke den dør og det kapitel også. Og hermed er dette så også sidste indlæg i sommerhus kategorien her på bloggen, i kan se eller gense alle indlæg i den kategori, lige her.

Helt fra overtagelsen, til de dejlige stunder og ferier og weekender vi har holdt der.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *