Er i begyndt at tænke på jul? + Konkurrence

pa230014

pa230001

pa230017

Sponsoreretindlæg

— Konkurrencen er slut, tillykke til Marie —

Der er jo ikke så længe til som der har været, altså det med julen!? Hvertfald ikke hvis man kigger rundt i butikkerne og gadebilledet, vi skal for første gang (i Molly My’s liv) ikke rejse juleaften, men skal være hjemme, hvor og hvordan er endnu ikke planlagt, men hun vil gerne holde jul, så det skal vi selvfølgelig.

Jeg er også så småt begyndt at tænke i nissehyggerier, sokkegaver osv, og Molly My taler om et meget meget stort juletræ, vi må se hvor stort det ender 😉

Da Molly My var hos Søren sidste gang, julede jeg lidt selv i hemmelighed, jeg åbnede nemlig denne Playmobil kalender, for at kunne tage billeder til dette indlæg.

Hun havde også en Playmobil kalender sidste år, og jeg ved at flere af jer var glade for at jeg netop viste indholdet frem, så i kunne se hvad der var i den. Det er nemlig super fint og noget der virkelig kan leges med, også efter jul, dejligt at det ikke bare er væk med det efter december syntes jeg.

I år er det sne/skøjte tema og har også lidt Frozen vibes over sig, jeg ved at det hos Molly My bliver et kæmpe hit, denne er tiltænkt pigerne (til drenge er der lavet denne politi udgave), men jeg syntes altså at begge kan gå til både drenge og piger.

Jeg syntes at den er virkelig virkelig fin, og ps. den 24. er der et lille armbånd bag lågen, men det er en hemFind den, lige her.

pa230004

pa230014

pa230015

En af jer (eller jeres børn) kan vinde denne udgave af julekalenderen med sne/skøjte tema, for at deltage skal i blot skrive en besked til dette indlæg,  bestemmer helt selv hvad.

Jeg trækker en heldig vinder næste søndag d. 13/11-2016 kl 20.00.

 

Hvis ikke i kan vente så længe, eller tør satse på jeres held, kan den købes, lige her og politiudgaven, lige her. (Begge er nedsat med kr. 50 lige nu)

 

 

Indlæg og konkurrence er sponsoreret af Playmobil.

125 Comments
 1. Uh det kunne være total godt! Jeg blev nemlig nedstemt af manden min i, at vi skulle have sådan én til vores datter, men jeg synes den er SÅ fin, så det kunne være lækkert at vinde den, så han kan blive overbevist 😉

 2. Åhhh hvor er den altså bare flot – og med dette frost tema over sig, så vil min Vega elske den 😍

 3. Min dreng Oscar på tre år, ville blive lykkelig for og vinde politi udgaven. Han er allerede begyndt og spørge dagligt, hvornår er det jul.. hvornår skal vi finde nisser osv osv😂😂 han er nok lige så glad for julehygge som Molly My🎁🎅🏻⛄️

  1. Det er skøjte/sne udgaven man kan vinder og ikke politi, men mon ikke din søn også vil blive glad for den? 🙂

 4. Elsker playmobil. Min mand elsker LEGO og da vi (i følge mig) allerede har rigeligt med de små klodser vil det være fantastisk at vinde denne til vores søde Lea. Med to ældre brødre har vi rigeligt drengelegetøj så det. Il være forfriskende med et mere piget indslag ❤️

 5. Den er jo så fin!😍 Mine piger elsker playmobil og ville nyde, at hygge med denne skønne sag gennem december ❤️

 6. Lyder skønt at den kan leges med længe også efter jul. Marcel ville elske den – han drømmer sådan om en legetøjs kalender, men budgettet er stramt i år. Playmobil er også noget jeg selv har gode minder med (husker især et cirkus, jeg havde som barn. ) Det er god kvalitet og fantastiske detaljer…
  Kærlige julehilsner til jer ❤️

 7. Tadaaaaa, hvis den går til Agnes lover jeg fest-konfetti til alle der går forbi (vi bor langt ude på landet men en enkelt eller to kommer der da forbi😜😜🎉🎉🎉💃🏻🎊🎊🎄🎄

 8. Wee- en fin præmie til juleriet herhjemme som nok ellers bliver begrænset pga travlhed 😳😩
  PS så havde vi et dejligt ophold på subwing i Bang Tao endda med direkte pooludgang

 9. Kommer også et lod i puljen. Jeg ved min datter Asta vil sætte stor pris på gaven. Vi har endnu ikke noget playmobil, så det kunne blive det første 🙂

 10. Viggas kusine Vilja synes playmobil er det helt store hit og leger meget med det. Jeg er sikker på at Vilja ville blive meget glad for den fine julekalender 🎅🏻🌲🎁 Mvh Ea

 11. Ihh krydser fingre 👌 Elskede Playmobil da jeg var barn, min pige på 3 har ikke noget endnu men det står højt på ønskesedlen. Sådan en kalender, kunne være starten på en fin samling 😉

 12. Agnes var så glad forrige år, da hun fik Playmobil julekalender. Denne her vil også gøre lykke, kan jeg se på billederne 🙏

 13. Jeg synes tit der findes fine fine julekalender til drenge – dem til piger er tit fyldt med ligegyldig tingeltangel – men den der er fin!!!! Dejligt at se indholdet!!! Karla My ville elske den.

 14. Min datter vil elske den… jeg vil også elske den, så bliver jeg fri for at stresse rundt for at finde 24 gaver.

 15. Har faktisk ikke Playmobil herhjemme, så det kunne da være sjovt at vinde til vores datter. Vi krydser fingre 🙂

 16. Kaya på 6 ÅR vil knuselske den her meget Fiiiine frostagtige julekalender 😍 og ja moderen vil elske at se på den hele december og sikkert også januar februar osv…. 👍😉

 17. Jeg er vild med Playmobils skønne univers og jeg ved at min datter Amalie ville elske den skønne skøjte julekalender ❤️

 18. Min mor har gemt mit gamle playmobil, som nu giver min søn mange timers leg. Så en julekalender vil han blive glad for b

 19. Herhjemme fylder julen altid meget og min Anne er allerede begyndt at glæde sig og snakke om nisser og gaver – og hun var også helt i hopla imorges da gården nedenfor var hvid af sne! Vi holder gerne diverse slik og chokolade kalendere væk fra hende, og så fiser og farer jeg rundt for at købe 24 små pakker istedet (hvilket jeg faktisk synes er ret hyggeligt) – i år er de dog to nu der skal have kalendere så den her vil falde i god jord – både hos Anne og hos Mor 🙂

 20. Den er simpelthen så fin. Vores knapt 5 årige datter elsker Play Mobil, så hun ville helt sikkert også blive begejstret for sådan en kalender her.

 21. Min datter på 7 år ville synes den var et hit! Hun var også meget glad for den playmobils julekalender sidste år 🎄

 22. Min søn vil elske at få sådan en julekalender 🙂 han vil helt sikkert blive glad for begge modeller. Men faren er nok mere til at han får drengeudgaven hvis jeg er heldig 🙂

 23. Jeg ville elske at vinde denne til min skønne lille fætter, der virkelig er helt pjattet med Playmobil <3 Det ville være så dejligt at kunne forkæle ham med en dejlig pakkekalender, når jeg ved, at hans mor har et meget stramt budget i år <3

 24. Ej lige hva min datter Karla og søn Julius kan bruge🍀 Håber og krydser alt for de bliver de heldige vindere.. God aften til Jer alle…

 25. Min datter elsker playmobil og vinter, da hun er født om vinteren. Hun vil synes denne julekalender er fantastisk.

 26. Krydser alt for at min datter Emma bliver den heldige vinder ❤️ Hun får det store prinsesse slot i julegave, så denne skønne kalender ville passe perfekt der til ❤️

 27. I sidst øjeblik smider jeg et lod i puljen og da 1. Advent i år ovenikøbet er Antons 3 års fødselsdag ville det da være en god start på både den og julehyggen 🐿🌲❄️⛄️

 28. Åååååh jeg tror lige jeg kan nå det!
  Tænk sig hvis jeg vandt, så kunne i lige hjælpe mig til at blive årets mor herhjemme, mine to store piger ville ihvertfald blive lykkelige for den 😀

 29. Jeg vil introducere Alba på 4,5 for Playmobil i gaverne juleaften. Det vil være så fint at lade lidt op til det med denne finde kalender! 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published.