Er i begyndt at tænke på jul? + Konkurrence

pa230014

pa230001

pa230017

Sponsoreretindlæg

— Konkurrencen er slut, tillykke til Marie —

Der er jo ikke så længe til som der har været, altså det med julen!? Hvertfald ikke hvis man kigger rundt i butikkerne og gadebilledet, vi skal for første gang (i Molly My’s liv) ikke rejse juleaften, men skal være hjemme, hvor og hvordan er endnu ikke planlagt, men hun vil gerne holde jul, så det skal vi selvfølgelig.

Jeg er også så småt begyndt at tænke i nissehyggerier, sokkegaver osv, og Molly My taler om et meget meget stort juletræ, vi må se hvor stort det ender 😉

Da Molly My var hos Søren sidste gang, julede jeg lidt selv i hemmelighed, jeg åbnede nemlig denne Playmobil kalender, for at kunne tage billeder til dette indlæg.

Hun havde også en Playmobil kalender sidste år, og jeg ved at flere af jer var glade for at jeg netop viste indholdet frem, så i kunne se hvad der var i den. Det er nemlig super fint og noget der virkelig kan leges med, også efter jul, dejligt at det ikke bare er væk med det efter december syntes jeg.

I år er det sne/skøjte tema og har også lidt Frozen vibes over sig, jeg ved at det hos Molly My bliver et kæmpe hit, denne er tiltænkt pigerne (til drenge er der lavet denne politi udgave), men jeg syntes altså at begge kan gå til både drenge og piger.

Jeg syntes at den er virkelig virkelig fin, og ps. den 24. er der et lille armbånd bag lågen, men det er en hemFind den, lige her.

pa230004

pa230014

pa230015

En af jer (eller jeres børn) kan vinde denne udgave af julekalenderen med sne/skøjte tema, for at deltage skal i blot skrive en besked til dette indlæg,  bestemmer helt selv hvad.

Jeg trækker en heldig vinder næste søndag d. 13/11-2016 kl 20.00.

 

Hvis ikke i kan vente så længe, eller tør satse på jeres held, kan den købes, lige her og politiudgaven, lige her. (Begge er nedsat med kr. 50 lige nu)

 

 

Indlæg og konkurrence er sponsoreret af Playmobil.

(Visited 13 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *